S
Galeri şifre "aoc" olması lazımgaleri şifresi nedir acaba
Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Yapımcı, oyunu güncellerken eski güncellemelerin de üzerinden geçtiği için kayıt dosyaları arasında uyumsuzluk meydana gelip, hata veriyor. Bu sayede de baştan başlıyorsunz.Neden her güncellemede oyunun kayıt dosyalarını değiştiriyorlar her güncellemede baştan oynamaktan yoruldum valla
Discord sunucumuza katılarak #oyun kanalından diğer üyelerden tavsiye alabilirsiniz.öğretmen veya müdür olarak oynayabildiğimiz oyunları söyleyebilir misiniz?
katıldım da cevap veren yok bununla ilgiliDiscord sunucumuza katılarak #oyun kanalından diğer üyelerden tavsiye alabilirsiniz.
a wife and motheröğretmen veya müdür olarak oynayabildiğimiz oyunları söyleyebilir misiniz?
Galeri kodu '' AOC '' bunu deneyinGaleriyi açıyorum kodu yazıyorum hiç bişey olmuyor ki ne hatalı kod mesajı geliyor ne de galeri açılıyor bi bakar mısınız şu duruma neredeyse her kodu denedim
Bu telefonla alakalı bir mevzu. Animasyonların kasması doğal.Son güncellemeden sonra bu oyunda da animasyonlar hatalı olmuş. Önce baya bı kasıyor sonra düzeliyor bikac saniyeliğine sonra yavaş yavaş artarak kasmaya devam eden bi döngüye giriyo.
Eskiden böyle sorun yoktu ama yeni güncellemelerle daha yüksek sistem gerektiriyo heraldeBu telefonla alakalı bir mevzu. Animasyonların kasması doğal.
evet mantıklı düşünürsek, güncelleme geldikçe oyuna yeni şeyler ekleniyor ve giderek boyutu artıyor bu da bir etken.Eskiden böyle sorun yoktu ama yeni güncellemelerle daha yüksek sistem gerektiriyo heralde
Yeni sürümü yayınlandı. Oynamak için Destekçi Plus ya da Şubat Erişimi paketi almanız gerekir.oyunun yeni sürümleri çıktı diye biliyorum türkçeye çevirmediniz sanırım henüz