Çevirmenler; çevirileri yaparken olabildiğince orijinale bağlı kalıp, ufak tefek dokunuşlar da yapabiliyorlar. Hikâye bozulmuyor tabii ki.Çeviri umarım orjinali gibi yapılmıştır. Aksi takdirde hikayeyi bozuyor
Kayıt dosyalarınızı kendiniz silmediyseniz telefonunuzda veya bilgisayarınızda depolanmaya devam ediyor. Oyunu açtıktan sonra yükle seçeneğine tıklayın ve kayıt dosyanızı seçin.Yeni sürümünü indirdim kaldığım yerden nasıl devam edeceğim?
Oyunun en sonunda kayıt etmiştim ordan devam ettikten sonra sürümü bitiriyor yeni sürüm olmasına rağmenKayıt dosyalarınızı kendiniz silmediyseniz telefonunuzda veya bilgisayarınızda depolanmaya devam ediyor. Oyunu açtıktan sonra yükle seçeneğine tıklayın ve kayıt dosyanızı seçin.
Hızlı kayıtlara bakınız ve eski sürümün bittiği yeri veya yakın bir tarihi seçiniz ve ilerleyiniz probleminiz büyük ihtimal çözülecektir.Oyunun en sonunda kayıt etmiştim ordan devam ettikten sonra sürümü bitiriyor yeni sürüm olmasına rağmen
Onu da yaptım hata veriyor yoksay diyince başa dönüyor oyunHızlı kayıtlara bakınız ve eski sürümün bittiği yeri veya yakın bir tarihi seçiniz ve ilerleyiniz probleminiz büyük ihtimal çözülecektir.
İki linkte kontrol edildi ve 1.4 sürümünde olduğu gözüküyor.cloud link eski sürüm hala haber vereyim dedim
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Mega linki bozukmu indirdim ama paket ayrıştırma da hata veriyor