Çeviri dosyalarını korumak için kullandığımız 3.parti yazılım var ama bu tarz bir şey değil üyelerden kim olduğumuzu bilenler, tanıyanlar var bu tarz bir şey yapmamız mümkün değil.Daha önce de benzer bir durum olduğunu biliyorum fakat açıkça kripto virüsleri içeriyor oyun, normal değil
Sanırım kripto madenciliği için sistemimizi kullanıyor bu virüsler
Ekli dosyayı görüntüle 8027
Ekli dosyayı görüntüle 8028
Ekli dosyayı görüntüle 8029
Biliyorum çalışması için virüs programımızı kapatmamızı tavsiye ediyorsunuz fakat kapatırsak sistemin sonrasında kripto için kullanılacağından şüpheleniyorum. Bir bakabilir misiniz?
yok siz değilde , kullandığınız 3.parti yazılımın niyeti iyi değil gibi cripto hash virüsleri mevcut, farklı bir yöntem mi deneseniz acaba mümkünse? sadece bu oyunda gördüm bu durumuÇeviri dosyalarını korumak için kullandığımız 3.parti yazılım var ama bu tarz bir şey değil üyelerden kim olduğumuzu bilenler, tanıyanlar var bu tarz bir şey yapmamız mümkün değil.
Oyunun yapımcısı sürüme ne derse, o şekilde yazıyoruz. Bütün sürüm adları yapımcıların adlandırılmasından alıntı.Bu oyunların versionu neye Göre belirleniyor ? İngilizce version'unu oynamıştım sürümü daha düşüktü , Sahneler vs birebir aynı Neye göre sürüm yükseltilmiş ? Çeviri olduğundamı. Atıyorum Orjinal sürüm 1.0.0 Türkçeye Çevrildiğinde aynı oyun 1.1.1 gibi yaparak başlık atıyorsanız bu yanlış Mackenzie konuya bir açıklık getirirseniz sevinirim.
Üyeliği satın aldığınızda emin misiniz satın aldığınızda üyelik otomatik olarak veriliyor şu anda üyeliğiniz yok.my best deal 1.1.6 ve temmuz ayı özel oyunlara erişim hakkım bulunmasına rağmen erişim hakkınız yok diyor ve oyuna giremiyorum lütfen erişimimi açar mısınız
Tüm her yeni çıkan ürünü satın aldım ve üstelik kredime bakarsanız en varlıklı 2. kişiyim ama sorun yaşıyorum lütfen erişimimi aktif eder misiniz ekran görüntüsü attım inceleyin (süresinin bitmesi asla) yazıyor !Üyeliği satın aldığınızda emin misiniz satın aldığınızda üyelik otomatik olarak veriliyor şu anda üyeliğiniz yok.
Temmuz Türkçe İçerik Ayı Erişimi almamışsınız, bugdan dolayı alınmış olarak gösteriyor. Şu anda düzelttim, şu anda alabilirsiniz.Tüm her yeni çıkan ürünü satın aldım ve üstelik kredime bakarsanız en varlıklı 2. kişiyim ama sorun yaşıyorum lütfen erişimimi aktif eder misiniz ekran görüntüsü attım inceleyin (süresinin bitmesi asla) yazıyor !
Hayır final yapmadı.Final yaptı mı
Temmuz ayı paketini veya destekçi plus paketini alırsanız erişebilirsiniz.Ben bu oyunu telefonuma indirmek istiyorum herhangi bir ücretli paketi alsam yeterli olur mu?