MIST - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android MIST

Güncel Sürüm Bilgisi
v.1.0.3
SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
Discord'a katilip araştırdım, sordum. Mesaja dönüş yapan olmadı. Bilen varsa buradan paylaşabilir mi? Teşekkürler.
Merhaba, Oyunu bitirmiş biri olarak ''Mia'' bulamıyorum derken daha ayrıntılı açıklarsanız yardımcı olabilirim. Eğer ki görev panelinin ekran görünütüsünü paylaşırsanız daha kolay olur.:geek::unsure: Oyun çok uzun olduğundan ''Mia'' ile ilgili çok görev vardı.

SkyCloud26

SkyCloud26

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Discord'a katilip araştırdım, sordum. Mesaja dönüş yapan olmadı. Bilen varsa buradan paylaşabilir mi? Teşekkürler.
Agam Mia asansörü açtığın zaman geliyor. Ve bazı görevler diğer görevleri tetikliyor. Bütün görevleri yaptığından emin ol. Oynayalı biraz oldu ama hatırladığım kadarıyla jeneratörü açman lazım. Onun için de kitap okuman lazım 2 kere. Kitap neredeydi hatırlamıyorum ama muhtemelen odandaki kitaplıkta olabilir. Oraya bir bak derim ben

RavenOfOld

RavenOfOld

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kolları sıvayin beyler bayanlar mist geliyor bu oyun çok iyi be bayılıyorum bu oyuna 😋😋 karakterleri bakımdan oynun
bakımından mükemmel

Tenseii

Tenseii

Shinra Tenseii
Kredi
0$
Mist gerçekten sevdiğim bir oyun fakat Mia'ya bilgi ver kısmında Mia ortadan kayboluyor ve gözükmüyordu umarım çözülmüştür

Tenseii

Tenseii

Shinra Tenseii
Kredi
0$
Agam Mia asansörü açtığın zaman geliyor. Ve bazı görevler diğer görevleri tetikliyor. Bütün görevleri yaptığından emin ol. Oynayalı biraz oldu ama hatırladığım kadarıyla jeneratörü açman lazım. Onun için de kitap okuman lazım 2 kere. Kitap neredeydi hatırlamıyorum ama muhtemelen odandaki kitaplıkta olabilir. Oraya bir bak derim ben
Orayı geçtim hocam fakat ormanda ağaç kestiriyor sonra Mia ya bilgi ver diyor lakin Mia ortada yok 2 görev var birisi Mia'ya. Zaman ver ve ona destek çık diğeri ise Mia ya bilgi ver yapamadım

SkyCloud26

SkyCloud26

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Orayı geçtim hocam fakat ormanda ağaç kestiriyor sonra Mia ya bilgi ver diyor lakin Mia ortada yok 2 görev var birisi Mia'ya. Zaman ver ve ona destek çık diğeri ise Mia ya bilgi ver yapamadım
Hafız benim anladığım mutfaktaki inşaat planlarından Mia ya odun toplatıyorsun. Mia nın ilk yaptığı inşaat; odunlardan savunma hattı yapması. Eğer görev tablosunun SS ini atarsan daha rahat hatırlayabilirim durumu.
Benim de oynayalı oluyor baya o yüzden net söyleyemiyorum.
Bu arada duvar inşaatını başlattıysan en sonunda kurmak için tekrar basman lazım. Belki de ondan yoktur.
Sen o inşaat planına bak bi oradan çıkması muhtemel

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$

Serkaan12​

Juvan657​

Tenseii

Merhaba Arkadaşlar geçemedğiniz sorunun kaynağını buldum. Ayrıntılı şekilde açıklıyorum.
Öncelikle genellikle ''Mia'' ile ağaç kesmeye gidiyorsunuz ve ara sahne izliyorsunuz ve bir yaratk size saldırıyor.''Mia'' bundan sonra kaybolması aslında bir önem taşımamaktadır. Genellikle bir görevi yapamıyorsanız diğer göreve odaklanın her görev zinciri birbiri ile bağlantılıdır. Bunu dikkate alarak oynayınız. Şimdi ''Mia'' sonra görevi devam edememenin nedeni genellikle telefondan oynadığınız bazı ufak simgeleri gözden kaçırmanızdır. Ekran görüntüleri bakınız;

d.jpgDD.jpg
Öncelikle odanızın kütüphane rafında olan ufak simgeye tıklayın. Telefon da oynarken genellikle dikkat etmemiş olabilirsiniz. Bir ''DragonKeep'' kitabı alacaksınız ve oturma odasına gidin. Ardından resim de gördüğünüz duvar da ki asma rafa tıklayın. Kitabı 3 kez okumalısınız. Okuduktan sonra yatağınızda dinlenin ve akşamı bekleyin. Sonra odanız da ''Mia'' göreceksiniz. Onunla konuşun akşam sohbet edeceksiniz sanırım okuduğunuz kitap hakkında konuşacaksınız. Sabah olduktan sonra ''Robin'' ile konuşun ondan sonra akşamları ''Mia'' ile sohbetlere devam edeceksiniz part 1-2-3 diye gidiyor görevler. Bunu tamamladığınız da artık yeni görevinize devam edebilirsiniz.:):unsure:

Şimdi karakterimizin dayanıklılık, güç ve sağlığını nasıl arttırabiliriz.Tekrar resimleri kontrol ediniz.

Adsız.jpgsdsdd.jpg

Sol üstte duran simgeyi tıklayınız. Ardından ''STATUS'' tıklayınız. Sonra ''SKILLS'' kitap.ık resmini tıklayınız. Resim de gördüğünüz gibi ''Stamia(Dayanıklılık), ''Health(Sağlık)'' ve '' Attack(Güç, Hasar)'' yetenekleriniz var. Simgeleri tıklayarak istediğiniz yeteneğinize öncelik verip onun gelişmesini sağlayabilirsiniz. Önerim sağlığı sona bırakın onun seviyesi baya yüksek ama diğer iki yetenek hemen max yapabilirsiniz. Kendi oyunumdan aldığım ekran görüntüsüdür. Oyun da sona gelmeme rağmen hala max olmadı. Başka görevler de takılırsanız görev panosunun ekran görüntüsü atınız ve size yardımcı olmaya devam edelim. İyi oyunlar ve bu oyunun ''Türkçe'' yapılmasını öneriyorum. Gerçekten çok iyi bir oyundur.

Z

zerdax

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bahçeden ormana nasıl gidicez ikon yok plss help ?

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
Bahçeden ormana nasıl gidicez ikon yok plss help ?
Merhaba, Baş karakterin odasında masa da harita var onu tıklayın ve Forest seçiniz.Bir üst mesajımda ekran görüntüsü bile var kontrol edebilirsiniz.:unsure::)

Z

zerdax

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Teşekkür ederim ( Bu oyun baya güzelmiş kısa zannediyodum uzun çıktı :D )

Z

zerdax

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hastanede güçleri geliştirmeyi geçemiyorum bir türlü geçmeyi bilen var mı ?

Z

zerdax

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyun 2gb ama nasıl bu kadar uzun oluyor ?

C

crns16

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar görev listem bu ve mia ortalarda yok yardım acil !!!!!resim_2022-02-22_235048.png

E

Eko1925

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Odunları nereden almam gerekiyor bir türlü çözemedim 10 adet odun görevini

Üst Alt