Serkaan12
Juvan657
Tenseii
Merhaba Arkadaşlar geçemedğiniz sorunun kaynağını buldum. Ayrıntılı şekilde açıklıyorum.
Öncelikle genellikle ''Mia'' ile ağaç kesmeye gidiyorsunuz ve ara sahne izliyorsunuz ve bir yaratk size saldırıyor.''Mia'' bundan sonra kaybolması aslında bir önem taşımamaktadır. Genellikle bir görevi yapamıyorsanız diğer göreve odaklanın her görev zinciri birbiri ile bağlantılıdır. Bunu dikkate alarak oynayınız. Şimdi ''Mia'' sonra görevi devam edememenin nedeni genellikle telefondan oynadığınız bazı ufak simgeleri gözden kaçırmanızdır. Ekran görüntüleri bakınız;

Öncelikle odanızın kütüphane rafında olan ufak simgeye tıklayın. Telefon da oynarken genellikle dikkat etmemiş olabilirsiniz. Bir ''DragonKeep'' kitabı alacaksınız ve oturma odasına gidin. Ardından resim de gördüğünüz duvar da ki asma rafa tıklayın. Kitabı 3 kez okumalısınız. Okuduktan sonra yatağınızda dinlenin ve akşamı bekleyin. Sonra odanız da ''Mia'' göreceksiniz. Onunla konuşun akşam sohbet edeceksiniz sanırım okuduğunuz kitap hakkında konuşacaksınız. Sabah olduktan sonra ''Robin'' ile konuşun ondan sonra akşamları ''Mia'' ile sohbetlere devam edeceksiniz part 1-2-3 diye gidiyor görevler. Bunu tamamladığınız da artık yeni görevinize devam edebilirsiniz.

Şimdi karakterimizin dayanıklılık, güç ve sağlığını nasıl arttırabiliriz.Tekrar resimleri kontrol ediniz.

Sol üstte duran simgeyi tıklayınız. Ardından ''STATUS'' tıklayınız. Sonra ''SKILLS'' kitap.ık resmini tıklayınız. Resim de gördüğünüz gibi ''Stamia(Dayanıklılık), ''Health(Sağlık)'' ve '' Attack(Güç, Hasar)'' yetenekleriniz var. Simgeleri tıklayarak istediğiniz yeteneğinize öncelik verip onun gelişmesini sağlayabilirsiniz. Önerim sağlığı sona bırakın onun seviyesi baya yüksek ama diğer iki yetenek hemen max yapabilirsiniz. Kendi oyunumdan aldığım ekran görüntüsüdür. Oyun da sona gelmeme rağmen hala max olmadı. Başka görevler de takılırsanız görev panosunun ekran görüntüsü atınız ve size yardımcı olmaya devam edelim. İyi oyunlar ve bu oyunun ''Türkçe'' yapılmasını öneriyorum. Gerçekten çok iyi bir oyundur.