Hasaki
Editör
Maalesef eski kayıtlar bozuldu bu oyunda. Baştan başlamanız lazımBen bunu önceden oynamıştım her seferinde bütün oyunlarda baştan başlıyom bunları kaldığımız yerden devam etme gibi bişey yokmu
Evet çıktıOyun beta'dan çıktımı acaba
Son Konular
Maalesef eski kayıtlar bozuldu bu oyunda. Baştan başlamanız lazımBen bunu önceden oynamıştım her seferinde bütün oyunlarda baştan başlıyom bunları kaldığımız yerden devam etme gibi bişey yokmu
Evet çıktıOyun beta'dan çıktımı acaba
Burada beklemeniz lazım açılması içinburda takılı kalıyor oyuna erişim sağlayamıyorum..
Tercihler kısmında aoç mod var orada hile mevcut ama pc için sadecehocam hile menüsünü bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Kullanıcı adınızı ve şifrenizi doğru yazdığınızdan emin olun
Eğer giriş yaparken bilgileriniz doğru olduğu hatalı giriş bilgileri yazıyorsa; kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.
Oyun dosyalarında bulunan Rusça harfleri Türkçeye çevirin çalışacaktırOyunu indirdim açamıyorum böyle bir hata alıyorum bilen var mı agalar???
Ne tür bir hata veriyor?Oyun hata veriyor ve atıyor
Özel çeviri şimdilik vip üyeler için çıkartıldı. Sonradan genel olarak bütün üyelere satılır mı bir bilgim yok pekHocam özel çeviri için indirme linki yok, güncelleyebilir misiniz size zahmet.
Özel çeviri şimdilik vip üyeler için çıkartıldı. Sonradan genel olarak bütün üyelere satılır mı bir bilgim yok pek
Yöneticimize bildirildi ve eklendi 0.71 sürümüFinal sürümünün özel çevirisini istemiyorum zaten, eski sürümün özel çevirisini almıştım. Eskiden indirme linklerinde direkt olarak yer alıyordu. Rica etsem tekrar ekleyebilir misiniz.
Yöneticimize bildirildi ve eklendi 0.71 sürümü
Rica ederim iyi oyunlarİlginiz için tüm içtenliğimle çok teşekkür ederim. <3
Burada bulmanız zor olabilir. Discord sunucumuzda bazı kayıt dosyaları vardı son sürümle ilgili. Onlara göz atmanızı öneririmbu sürümün başı için save varmı hani sıfırdan oynamayalım
Seçeneklerden mini oyunları kapatıp deneyinMobilden şu lezbiyen çiftin havuz temizleme bölümü nasıl yapılıyor bilen var mı
Bu hataya çözüm bulabildin mi bende de aynı hata veriyor.Oyunu indirdim açamıyorum böyle bir hata alıyorum bilen var mı agalar???
Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınızoyunu 5 saatte indirdim şimdi de açılmıyor hata veriyor. eksik bileşen var diyor