Hasaki
Kayıtlı Üye
Oyun dosyalarında bulunan Rusça harfleri Türkçeye çevirin çalışacaktırBu hataya çözüm bulabildin mi bende de aynı hata veriyor.
Oyun dosyalarında bulunan Rusça harfleri Türkçeye çevirin çalışacaktırBu hataya çözüm bulabildin mi bende de aynı hata veriyor.
Pc den oynuyorsan tercihler kısmında aoç mod var orada hile mevcut. Android için ise maalesef hile yokiyi forumlar oyunun hile menüsünü bulamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Bazı kullanıcılar net bir son yapılmadığını belirtmişti yorumlardaoyunun sonu varmı ?
Teşekkürler reis düzeldiOyun dosyalarında bulunan Rusça harfleri Türkçeye çevirin çalışacaktır
Ne tür bir hata veriyor?
Oyun dosyalarındaki Rusça karakterleri Türkçeye çevir düzeliyor reisBu hataya çözüm bulabildin mi bende de aynı hata veriyor.
Rica ederim iyi oyunlarTeşekkürler reis düzeldi
Android de o kısım sorunlu. Seçeneklerden mini oyunları kapatıp oynayınAndroid de oynuyorum ve havuz temizleme görevinde hiçbirşey çalışmıyor. Uzun süredir save de almamıştım. 2.5 saat oynayışım çöp oldu harikaa
Evet herkesin erişimine açıldı, eski save dosyasını kullanmanın bir yolu yok ama Discord kanalına katılarak save dosyası bulabilirsin.Merhaba dostlar oyun betadan çıktı mı? Herkese erişime açık ve ücretsiz mı acaba PC için, bilginiz var mı? Bir de eski save dosyalarını kullanmıyoruz diye okudum. Kullanmanın bir yolu var mıdır ?
rusça harfleri türkçeye çevirdim ama yine aynı hatayı alıyorum acaba neyi yanlış yapıorumHatanın ekran görüntüsünü atar mısınız
Büyük ihtimalle eksik yapmışsınızdır. Dosya ismini Milfy City v0.10d Türkçe - Adult Oyun Çeviri yapınızrusça harfleri türkçeye çevirdim ama yine aynı hatayı alıyorum acaba neyi yanlış yapıorum
Telefonunuzun özelliklerine göre bekleme süresi artabilir ama açılacaktır sonundaOyuna giriş yaptıktan sonra arayüzü geçemiyorum bu ekranda takılı kalıyor ne yapmalıyım
Uzun süre beklememe rağmen acilmadiTelefonunuzun özelliklerine göre bekleme süresi artabilir ama açılacaktır sonunda
şimdi yaptım teşekkkür ederimBüyük ihtimalle eksik yapmışsınızdır. Dosya ismini Milfy City v0.10d Türkçe - Adult Oyun Çeviri yapınız
teşekkür ederim üstadım cevap içinEvet herkesin erişimine açıldı, eski save dosyasını kullanmanın bir yolu yok ama Discord kanalına katılarak save dosyası bulabilirsin.