Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
S

Simohayha

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Telefonda problem olmuyor fakat hiçbir şekilde bilgisayarıma indiremiyorum.Reklam sitelerinden kurtulamıyorum.Yardımcı olabilecek var mı ?

A

Ankii58

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Mobilde nasıl para kasabilirim var mı bir taktik Cheat menü çalışmıyor

P

poloxa6338

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
pc final sürümünde hile çalışmıyor mu? bir de türkçeye çevrilmeyen yerler de var sanırım?

Hasaki

Hasaki

Kayıtlı Üye
Kredi
19$
pc final sürümünde hile çalışmıyor mu? bir de türkçeye çevrilmeyen yerler de var sanırım?
Pc de çalışıyor hile. Çevrilmeyen kısımlarda görev sekmesinden bahsediyorsundur büyük ihtimalle. Onlara yapılacak bir şey yok maalesef şimdilik. Kendiliğinden İngilizceye dönüyor ara sıra

P

poloxa6338

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Pc de çalışıyor hile. Çevrilmeyen kısımlarda görev sekmesinden bahsediyorsundur büyük ihtimalle. Onlara yapılacak bir şey yok maalesef şimdilik. Kendiliğinden İngilizceye dönüyor ara sıra
Teşekkür ederim cevap için

M

Mr.V

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben bu hatayı türkçe karaktere rağmen alıyorum,ne yapabilirim?

Justmonel

Justmonel

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Finali beklentilerimin dibindeydi resmen, hele ki 1000$ biriktirme kısmı, yani para biriktirmek oyunda zor iken bu kadar yüksek meblalı bir görevin olması ve özellikle de harem kısmının olmaması üzdü

Major-Buzkill

Major-Buzkill

Teşkilatsız Eşkiya ✪
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
A

ahmterylmz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun bitti de yani tüm ana görevleri yaptım hornycallde sadece caroline aranıyor linda ve sarayı arayamıyorum

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
milfy city uzun süredir oynanacak oyunlar listemdeydi ancak final yapmasını bekliyordum. oyunun popülaritesi ve aldığı puanlar da ortadayken oldukça heyecanlıydım açıkçası ancak çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. grafikleri, animasyonları, senaryosu, karakterleri vs. her şey inanılmaz sıradan ve basitti. bu seviyede popülarite ve üne sahip (oynadığım) oyunlar arasında açık ara en kötüsüydü diyebilirim.

E

epsilon1234

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Celia ile konuşma görevinde takıldım ofiste konuşmamız lazım ama olmuyor

Bocuk

Bocuk

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda android sürümunde sıkınti var kaytet menusune geldigimde klavye cikip duruyor hızlı kaydet filanda Yok hile de nerden yapıyoruz bunlar yok

E

epsilon1234

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Android de hile modu olmadığı için para çok zor kasılıyor para kazanmanın kolay bir yolu var mı

Üst Alt