Jupiter
Doğasever
Yama dosyası ayrı değil. Direkt buradan oyunu indirdiğinde Türkçe yaması mevcut olarak iniyor.süper bende orası yok sanırım yama dosyasını indirmedim nerden inecek bulamadımda
Son Konular
Yama dosyası ayrı değil. Direkt buradan oyunu indirdiğinde Türkçe yaması mevcut olarak iniyor.süper bende orası yok sanırım yama dosyasını indirmedim nerden inecek bulamadımda
tekrar indireceğim çok teşekkür ederimYama dosyası ayrı değil. Direkt buradan oyunu indirdiğinde Türkçe yaması mevcut olarak iniyor.
Rica ederim.tekrar indireceğim çok teşekkür ederim
Kralsın agamYapımcısı bu yıl içinde güncellemenin geleceğini söylemişti.
Daha önce kayıt aldıysanız ona dönüp ayarlardan mini oyunları atla seçeneğini evet yapın yoksa baştan başlamanız gerekiyor.Lisa'nin havuzunu temizlerken mouse'la tıklamamizi istiyor fakat mouse yok telefonda nasıl gecebilirim
Sol üstteki adult oyun çeviri logosuna tıklayıp oyun içindeki rehberden destek alabilirsiniz.Dc kullanmiyorum burdan yardimci olabilir misiniz celia için rehberlikci ile konuştuk ama hızlı geçtim oralari ne yapmam gerekiyor celiaya nasil santaj yapicam?Ve en onemlisi dukkanda caroline oda anahtarı nerede ?
Usta beni başka sayfalara atıp duruyor bunun nasıl indirecemEkli dosyayı görüntüle 3888
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak.
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 705 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEDIAFIRE - GOFILE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEDIAFIRE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Evden çıkıp haritayı açın, evinizin solundaki marketten alabilirsiniz.Kamera nerde biliyo musunuz?
Tekrardan indirmeniz gerekiyor.Merhabalar bir şey sormak istiyorum oyuna güncelleme gelince buradan tekrar indirmemiz mi gerekir yoksa oyuna girerken güncellemeyi yapar mı?
Yapımcı bu yıl içinde geleceğini söylemişti.Yeni güncelleme ne zaman bilgisi olan var mı?
nasıl marketin neresinden alınıyor bi ss fln atabilir misiniz?Evden çıkıp haritayı açın, evinizin solundaki marketten alabilirsiniz.
sağol kral be teşekkür ederim
Rica ederim iyi oyunlar.sağol kral be teşekkür ederim