Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
A

Azrael

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Acil yardim ben mobilden oynuyorum havuz temizleme bölümünü nasil geçerim bir türlü gecemedim

B

burakurtulmss

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sistem belirtilen doayayi bulamiyor please concacr publisher.... hatasi aliyorum

S

Strelec

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Linkler aylink diye bir seye yönlendiriyor ve ordan linke git dediğinizde hep reklam sitelerine yönlendiriyor hic linklere yönlendirmiyor androidde.Lutfen çözüm bulun

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Linkler aylink diye bir seye yönlendiriyor ve ordan linke git dediğinizde hep reklam sitelerine yönlendiriyor hic linklere yönlendirmiyor androidde.Lutfen çözüm bulun
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.

S

Strelec

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.
Maalesef bu seferde google drive cok fazla görüntülendi bu link hatasi veriyor cloud ise indirmeye tıkladığınız halde başlamıyor:(

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Maalesef bu seferde google drive cok fazla görüntülendi bu link hatasi veriyor cloud ise indirmeye tıkladığınız halde başlamıyor:(
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Cloud içinse tarayı değiştirip deneyin.

Üst Alt