O
Olom
Kayıtlı Üye
Oyun biraz geç açılıyor biraz beklerseniz açılacaktır.sizin logonuz geliyor ama başka bir şey gelmiyor
Oyun biraz geç açılıyor biraz beklerseniz açılacaktır.sizin logonuz geliyor ama başka bir şey gelmiyor
Yani 2 saattir açmaya çalışıyorum acaba ne kadar sürede açılıyor?Oyun biraz geç açılıyor biraz beklerseniz açılacaktır.
Daha önceden save aldıysan ona dönüp ayarlardan mini oyunları atla seçeneğini evet yap yoksa baştan başlaman lazım.Acil yardim ben mobilden oynuyorum havuz temizleme bölümünü nasil geçerim bir türlü gecemedim
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.Linkler aylink diye bir seye yönlendiriyor ve ordan linke git dediğinizde hep reklam sitelerine yönlendiriyor hic linklere yönlendirmiyor androidde.Lutfen çözüm bulun
Maalesef bu seferde google drive cok fazla görüntülendi bu link hatasi veriyor cloud ise indirmeye tıkladığınız halde başlamıyoray.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.Maalesef bu seferde google drive cok fazla görüntülendi bu link hatasi veriyor cloud ise indirmeye tıkladığınız halde başlamıyor
Usta bunun gibi grafikleri olan ve hikayesi de güzek olan bir oyun önerir misin?Benim için hikaye olarak ön planda olmasa bile oynanış ve animasyon açısından çok iyi bir oyun.
Being a dik, Deluca family, Summer's Gone, Girl House, City of Broken Dreamers.Usta bunun gibi grafikleri olan ve hikayesi de güzek olan bir oyun önerir misin?
teşekkürlerrBeing a dik, Deluca family, Summer's Gone, Girl House, City of Broken Dreamers.
Rica ederim iyi oyunlar.teşekkürlerr
Teşekkürler boyle hizli donmeniz cok hosDaha önceden save aldıysan ona dönüp ayarlardan mini oyunları atla seçeneğini evet yap yoksa baştan başlaman lazım.
Rica ederim.Teşekkürler boyle hizli donmeniz cok hos
tam kara cahil kaldım ama setting yok preference var orda dil değişikliğini göremedimAyarlardan Türkçeyi seçmen lazım.
Preferences kısmında "Dil Ayarı" diye bir kısım var. Oradan dili değiştirebilirsin.tam kara cahil kaldım ama setting yok preference var orda dil değişikliğini göremedim
yardımcı olduğun için teşekkür ederim hangisi dil seceneğiPreferences kısmında "Dil Ayarı" diye bir kısım var. Oradan dili değiştirebilirsin.
Rica ederim. Aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim yerden dili değiştirebilirsin.yardımcı olduğun için teşekkür ederim hangisi dil seceneği
süper bende orası yok sanırım yama dosyasını indirmedim nerden inecek bulamadımdaRica ederim. Aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim yerden dili değiştirebilirsin.