Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
Z

Zorbazo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Öncelikle selamlar bir sıkıntı var oyunda
Linda ile Bob sürekli sevişiyor (lindanin yatakta uyuduğu sahne) + olarak lindayi hep üstü giyinirken yakalıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim

ce1rk

ce1rk

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
PC sürümünde oyun tamamlandı mı? Ona göre telefonda oynadım PC de bitireyim

D

Dogsyn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni sürümü artık gelmeyecek galiba 2019dan beri gelmediği söyleniyor

A

abdi31

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 3888

GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak.

Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 705 MB

Oyun Konuları
3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
Oyun güzel ama 1 gün içinde 2 3 saati aşmamanızı tavsiye ederim ben 5 saat oynamıştım ilk indirdiğim gün.Sabaha kadar saçma sapan rüyalar görüp 15 kez uyandım.Bu arada güncelleme ne zaman gelecek ve nasıl yapacaz tekrardan oyunu indirmemiz mi gerekiyo açıklarsanız sevinirim

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
Oyun güzel ama 1 gün içinde 2 3 saati aşmamanızı tavsiye ederim ben 5 saat oynamıştım ilk indirdiğim gün.Sabaha kadar saçma sapan rüyalar görüp 15 kez uyandım.Bu arada güncelleme ne zaman gelecek ve nasıl yapacaz tekrardan oyunu indirmemiz mi gerekiyo açıklarsanız sevinirim
Oyunun yapımcısı bu yıl içinde güncelleme getireceğini söylemişti. Güncelleme geldiği zaman tekrar indirmen gerekiyor.

B

Begugottenwerdiwerdi

Erkek arkadaşımla oynuyoruz çok sevdik ancak biz gay çiftler için içerik göremedik üzüldük...

Ü

üçonben1234

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 3888

GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak.

Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 705 MB

Oyun Konuları
3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
Apk indirdim kuruyorum ama uygulama yiklnmedi hatası veriyor çözümü yok mu

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Apk indirdim kuruyorum ama uygulama yiklnmedi hatası veriyor çözümü yok mu
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var. Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.

Üst Alt