Jupiter
Doğasever
Oyunu sildiğinde kayıt dosyaların silinmiyor.Bir güncelleme gelince ve oyunu buradan tekrar yüklediğimizde saveler gidiyor mu?
Oyunu sildiğinde kayıt dosyaların silinmiyor.Bir güncelleme gelince ve oyunu buradan tekrar yüklediğimizde saveler gidiyor mu?
Çok teşekkür ederim kayıt dosyalarının yerini bulamamıştım da o yüzden endişelendim.Oyunu sildiğinde kayıt dosyaların silinmiyor.
Peki celia max kaç oluyor jup?Oyun serbest dolaşımlı bir oyun olduğu için belli bir sonu yok. En fazla Sara 3/5, Linda 4/5, Caroline 5/5 oluyor. Ayrıca Aralık 2019'dan beri oyuna herhangi bir güncelleme gelmedi.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim kayıt dosyalarının yerini bulamamıştım da o yüzden endişelendim.
Celia en fazla 3/5 oluyor.Peki celia max kaç oluyor jup?
Bilgi için teşekkürler.Celia en fazla 3/5 oluyor.
Rica ederim.Bilgi için teşekkürler.
Mobil ve PC sürümleri arasında içerik farkı yok.PC sürümünde oyun tamamlandı mı? Ona göre telefonda oynadım PC de bitireyim
Evet son güncelleme 2 Aralık 2019 tarihinde geldi. Ama yapımcı bu yıl içerisinde 0.7 sürümünün geleceğini söyledi.Yeni sürümü artık gelmeyecek galiba 2019dan beri gelmediği söyleniyor
Oyun güzel ama 1 gün içinde 2 3 saati aşmamanızı tavsiye ederim ben 5 saat oynamıştım ilk indirdiğim gün.Sabaha kadar saçma sapan rüyalar görüp 15 kez uyandım.Bu arada güncelleme ne zaman gelecek ve nasıl yapacaz tekrardan oyunu indirmemiz mi gerekiyo açıklarsanız sevinirimEkli dosyayı görüntüle 3888
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak.
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 705 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEDIAFIRE - GOFILE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEDIAFIRE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Oyunun yapımcısı bu yıl içinde güncelleme getireceğini söylemişti. Güncelleme geldiği zaman tekrar indirmen gerekiyor.Oyun güzel ama 1 gün içinde 2 3 saati aşmamanızı tavsiye ederim ben 5 saat oynamıştım ilk indirdiğim gün.Sabaha kadar saçma sapan rüyalar görüp 15 kez uyandım.Bu arada güncelleme ne zaman gelecek ve nasıl yapacaz tekrardan oyunu indirmemiz mi gerekiyo açıklarsanız sevinirim
Apk indirdim kuruyorum ama uygulama yiklnmedi hatası veriyor çözümü yok muEkli dosyayı görüntüle 3888
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak.
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 705 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEDIAFIRE - GOFILE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEDIAFIRE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var. Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.Apk indirdim kuruyorum ama uygulama yiklnmedi hatası veriyor çözümü yok mu
0.7 Kasımın sonunda çıktı diyelim jup, %100 Türkçe olması ne kadar sürer?Evet son güncelleme 2 Aralık 2019 tarihinde geldi. Ama yapımcı bu yıl içerisinde 0.7 sürümünün geleceğini söyledi.