Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
M

Mahmutbn1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 4385

GENEL BAKIŞ

Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak. Bu serüvende neler yapabileceğinizi gösterin!

Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 911 MB

Oyun Konuları
3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
Oyun açılmıyor napmalıyım ??

DozgerMirza

DozgerMirza

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0$
En sonda harem bölümne geçicez ama evdeki 3 tane kadınla ilişkinin 5 olması gerektiğini söylüyor ama bir türlü yapamıyom hile menüsündeki görevleri tek tek yapsamda yine olmuyor

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
e bunun önceki sürümünü indirdim devam edecek yazıyordu ben oyunun %60 ını bitirdim ben bu yeni sürüme nasıl geçicem baştan o bölümlere kadar gidicekmiyim
Kayıt dosyanız varsa devam edebilirsiniz eğer yoksa en baştan başlamanız gerek.

L

luiskaan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun serbest dolaşımlı bir oyun olduğu için belli bir sonu yok. En fazla Sara 3/5, Linda 4/5, Caroline 5/5 oluyor. Ayrıca Aralık 2019'dan beri oyuna herhangi bir güncelleme gelmedi.
sara 3/3 oluyor erken bitiyor sara haritada açılan çoğu yerler yapımda oyunu oynamadan önce baksaydım finalmi diye oynadım az kaldı bitmesine ve ne yapıcam her güncel gelince tekrar mı indircem yeniden mi bölümleri atliycam

L

luiskaan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 4385

GENEL BAKIŞ

Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak. Bu serüvende neler yapabileceğinizi gösterin!

Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 911 MB

Oyun Konuları
3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
bu oyunu %60 ı bitirdim sara bittikten sonra yeni açılan yerlerde neredeyse hepsi yapım aşaması bu oyun ne zaman final verir dinali baştan oynayayım ozaman

M

mehmetbilkan00

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sara görevini bi türlü yapamadim anlamiyorum

G

Grimco

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
charles kolyeyi çaldı napıcamı bulamadım. evine gidiyorum bulamıyorum evde yok hiçbir vakitte. görevi nasıl geçiyoruz bi yardım eder misiniz

O

Orhan4128

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyuna güncelleme mi geldi? En son Bob yatak odanızda basıyordu bitiyordu

O

Orhan4128

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ne zaman gelecek yeni bölüm yahu çok güzel bu ya aralarında en iyisi diyebilirim, çıktığı gün üyelik alabilirim 😄

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Üst Alt