Var diye biliyorum olması gerekiyor.Merhaba oyunda para hilesi varmı
O belli değil zaten son bir sürüm çıkarıp final verecek.ALPHA TEST SÜRÜM ACİCAGİNİ SÖYLÜYOR YAPİMCİ
Login sorunundan kaynaklı olabilir ben bildiriyorum oyun düzeltilince tekrar indirip oynayabilirsiniz.pc ndirdim ama net bağlantısı yokhatası alıyorum sürekli , bir çok oyunda
Final sürümü yayınlanmadı, hala test aşamasında. Patreon'daki paylaşım final sürümü hakkındaki son bilgilendirme, bundan sonra ön izleme ya da bilgilendirme atmayacak yani.Final sürümü yayınlanmış patreonda öyle yazıyordu gelecek mi acaba?
Oyunlara eklenen bazı konular uygunsuz bulunabileceği için direkt olarak çeviriye eklenmiyor, diyaloglarda yumuşatma yapılıyor. Özel çeviride ise böyle bir durum söz konusu değil. Çok ufak çeviri farklılıkları var yani.normal çeviri ile özel çeviri arasındaki fark ne??
ikiside indirmede açık özel çeviriyi indirirsek açamazmıyız ?Oyunlara eklenen bazı konular uygunsuz bulunabileceği için direkt olarak çeviriye eklenmiyor, diyaloglarda yumuşatma yapılıyor. Özel çeviride ise böyle bir durum söz konusu değil. Çok ufak çeviri farklılıkları var yani.
Açamazssın özel çeviri erişim paketine sahip olman lazım açmak içinikiside indirmede açık özel çeviriyi indirirsek açamazmıyız ?
Özel çevirinin mevcut olduğunu gösterme amaçlı linkleri herkese açık ancak tabii ki özel çevirili oyuna giriş yapıp oynayamazsın, öncelikle özel çeviriyi satın alman gerekir.ikiside indirmede açık özel çeviriyi indirirsek açamazmıyız ?
Beklemezsin o kadar süre merak etmeFinal Sürümü cikar cikmaz baslarmısınız Türkce cevirisine bi 2 3 yılda türkce alt yazisini beklemeyelim
Fazla zorlayıcı ise hileler kısmından "mini oyunları kapat" de, öyle devam etLizanın evine tırman bölümünde gelen simulasyon çok hızlı nerdeyse 1 salisede geçip gidiyor. O bölümü asla geçemiyorum. yardım edebilir misiniz