Lunael
Yetkili
Aoc dosyasını açmayacaksınız. Oyunu exe dosyası ile açınız.beyler indirdim ama aoc dosyasını nasıl acıyoruz. kuramıyorum oyunu
Aoc dosyasını açmayacaksınız. Oyunu exe dosyası ile açınız.beyler indirdim ama aoc dosyasını nasıl acıyoruz. kuramıyorum oyunu
Eksik indirmişsin Cloud'dan indirme yaparken sağ üstteki mavi butona basıp indireceksin.usta 4,5gb dosya indirdim tam ismi ''Milfy City v0.71b - Adult Oyun Ceviri'' bi klasör değil bi uzantı indirdi aoc dosyası uzantının ismi exe falan yok
Yapımı bırakıldığına dair de bir haber yok, devam edeceğine dair de.Ben bu oyun yapımı bırakıl dı diye biliyorum ama, devamı gelicek yazıyor?
Yabancı formlarda abondoned yani bırakılmış olarak gördüm,ama bekleyelim inşallah devam eder.Oynamaya değer bir oyun.Yapımı bırakıldığına dair de bir haber yok, devam edeceğine dair de.
Bu arada kussura bakmayın site de hata var galiba bir den fazla cevap atmışYapımı bırakıldığına dair de bir haber yok, devam edeceğine dair de.
Bakım var yakında düzeltilecektir.Slm arkadaslar az önce indirdiğim bir kaç oyuna giremedim bu oyun değil başka oyunlara VPN ve internet var ama yinede giremiyorum oyuna genel bir sıkıntı mı var yardımcı olursanız sevinirim
Yapımı bırakıldığına dair de bir haber yok, devam edeceğine dair de.Slm arkadaşlar baska sitelerde milf City yapımı bırakıldı deniyor devam edecek mi gerçekten de bitti mi
Gelmeli ya harem modunu oynayamadık efsane olurduYapımı bırakıldığına dair de bir haber yok, devam edeceğine dair de.
Kayıt dosyalarınızı silmediyseniz bir şey yapmanıza gerek yok. Yeni sürümü indirirseniz kaldığınız yerden devam edebilirsiniz tabii ki kayıt dosyanız uyumluluk sağlarsa.0.5c sürümündeki ilerlememi 0.71b sürümüne nasıl aktarabilirim yardımcı olurmusunuz?
Oyunda hile menüsü mevcut.Android de para hilesi varmı
Ben bulamadım da bir ekranın hangi tarafındaOyunda hile menüsü mevcut.
Soru işaretine bastığınız zaman açılıyorBen bulamadım da bir ekranın hangi tarafında