Ben mi göremedim acaba, yada bende olmama ihtimali var mı?0mrdgn Oyundaki hile menüsünden galerinin kilidini açabilirsiniz.
Arka tarafı kontrol ettiniz mi?Caroline 31 görevi gecemedim yardımcı olur musunuz
Sol üstteki soru işaretine tıklayın. Hile menüsü açılacaktır.Ben mi göremedim acaba, yada bende olmama ihtimali var mı?
Evet ettim reisArka tarafı kontrol ettiniz mi?
Hatırlamıyorum nerden çıktığını aklıma gelmiyor şuanda. Discord sunucumuza katılıp yardım isterseniz bilen birisi yardımcı olacaktır.Evet ettim reis
Özel çeviriyi indirmişsinizdir. Normal çeviriyi indirin sorun düzelecektir.bu oyuna erişiminiz bulunmamaktadir diyo okadar saat indirdim boşunamiydi
Oyunlarımızda trojan virüsü gibi şeyler bulunmuyor. Exe dosyasını çevirileri korumak için şifrelediğimiz için defender içini tarayıp güvenli bir yazılım olduğunu tespit edemediği için öyle algılıyor.Bebim pc bozuldu bu oyunu telefona indircem ama mi güvenlik uyarısı verince biraz kararsız kaldım malware felan yoktur umarım ( steam den mi alsam )
Normal Çeviri: Çevirmenlerimizin tarafından çevirilip birkaç kelimesi düzenlenerek çevirilir ve çevirmenlerimizin de eklediği şakalar vb şeyler eklenir.Özel çevirinin normalden farkı ne?
Kovaya basmadan önce ayarlardan mini oyunları kapatın.Havuz temizleme olayında tıkandım nasıl temizlicek anlamadım android
Mini oyunlar maalesef bulamadımKovaya basmadan önce ayarlardan mini oyunları kapatın.