MRainb0w
Yetkili
Discord sunucumuza katılarak #oyun kanalından öneri alabilirsiniz.Bu tarz Türkçe çeviri oyunu tavsiye edermisiniz açık dünya ve görevleri olan saran oyunları
Discord sunucumuza katılarak #oyun kanalından öneri alabilirsiniz.Bu tarz Türkçe çeviri oyunu tavsiye edermisiniz açık dünya ve görevleri olan saran oyunları
man of the house ve girl house karakterler birbirinin çakması diyebilirmmilf city gibi serbest dolaşımlı ve görüntü kalitesi bakımından eşit veya daha iyi bi oyun var mı?
Hayır yapımcı büyük ihtimalle yapımı bıraktı. Keyfine bağlı yani.Oyunun yapımı halen devam ediyor mu? Başka bir sitede terkedilmiş diyordu
Telefonda mini oyunlar sıkıntılı. Mini oyundan önceki bir save dosyanıza gelip ayarlardan mini oyunları kapatıp geçebilirsiniz.Şu havuz temizleme görevini telefonda geçebilen var mı
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Bilgisayarin şifresini giriyorum yanlış diyo Ossa36, ossa36, aoc, denedim ama olmuyor neden
Özel çeviriyi indirmiş olabilirsin. Normal çeviriyi indirmeyi dene.Erişim izniniz yok diyor, bunun çözümü nedir?
Eğer indirdiğiniz dosyanın sonunda + işareti varsa özel çeviriyi indirmişsinizdir. Normal sürümünü indirdiğiniz zaman sorun düzelecektir.Erişim izniniz yok diyor, bunun çözümü nedir?
Eksik indirme yapmışsınız.aoc dosyası olarak indi ve dosyayı bir türlü acamıyorum
17.07.2021de yapılmış.En son güncelleme nezaman yapıldı ağam bı haber edin ona göre indireyim
Konunun ilk sayfasında paylaşılan tarihe bakabilirsiniz. Güncelleme yapıldığı zaman o tarihi güncelliyoruz.En son güncelleme nezaman yapıldı ağam bı haber edin ona göre indireyim
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.İsim şifreyi girdikten sonra adult oyun logosu ekranında kalıyor, neden? Normal ceviriden indirdim