Phyrosca
Kayıtlı Üye
Telefonunuzu yeniden başlatıp depolama kısmından verileri temizleyip tekrar deneyiniz.Açılmıyor ve siyah ekranda bekleyip duruyor.
Telefonunuzu yeniden başlatıp depolama kısmından verileri temizleyip tekrar deneyiniz.Açılmıyor ve siyah ekranda bekleyip duruyor.
Başka bir tarayıcıdan dene ben öyle yapıyorum.tüm indirme linklerinden ayrı ayrı denedim reklamı geçtikten sonra başka bir site açılıyor indirme yerine gidemiyorum şu an bozuk mu acaba linkler?
Bilgisayardan galeriye girebilirsiniz.galeri nasıl açılıyor
Eksik indirmişsiniz normalde sağ üstteki mavi indirme tuşuna basıp exe dosyası ile beraber indirmeniz gerekiyordu. Madem .aoc dosyasını indirmişsiniz exe dosyasınıda indirip .aoc dosyası ile aynı klasöre koyup oyunu açabilirsiniz.PC ye indirdim ancak .aoc olarak yükelndi açamıyorum ne yapamam lazım (cloud dan indirdim)
aynı klasöre attım hata veriyor exe yi çalıştırdığım zamanEksik indirmişsiniz normalde sağ üstteki mavi indirme tuşuna basıp exe dosyası ile beraber indirmeniz gerekiyordu. Madem .aoc dosyasını indirmişsiniz exe dosyasınıda indirip .aoc dosyası ile aynı klasöre koyup oyunu açabilirsiniz.
Antivirüs programınız açıksa engelliyor olabilir devre dışı bırakıp tekrar deneyiniz.aynı klasöre attım hata veriyor exe yi çalıştırdığım zaman
Yapımcının keyfine bağlı bir şey geleceğini pek sanmıyorum.yeni güncelleme gelsede oynasak tekrar ya
Yapımcı şuan yeni çıkaracağı oyunla ilgileniyor. Bu oyunla ilgilenir mi bilmem ama çok ümitlenmemek lazım.Yeni sürümü ne zaman çıkacak acaba ?
ya öylemi namısız yarıda bıraktı hikayeyi 3 4 lü grup parti olacaktı halbuki neyse bekleyecez artık seneyeYapımcının keyfine bağlı bir şey geleceğini pek sanmıyorum.
Güncelleme gelmez artık bence Milf mafia mı ne yapıcakmış bari onu adam gibi yapsaya öylemi namısız yarıda bıraktı hikayeyi 3 4 lü grup parti olacaktı halbuki neyse bekleyecez artık seneye
bitirmediği bir hikaye vardı onu bırakıp milf mafia mı yapacak onuda rezil eder yarıda bırakır bu kafayla :/Güncelleme gelmez artık bence Milf mafia mı ne yapıcakmış bari onu adam gibi yapsa
Oyunda hile gerektirmiyor.hilesi varmı