Oyunlarımızda size zarar verecek hiç bir kötü yazılım bulunmamaktadır. Oyun dosyalarımızı kilitlediğimiz programı virüs olarak görüyor sistemler.telefona indirirken sürekli kötü yazilim rlf zarar verebilir uyarısı alıyorum dosya güvenli mi indiren biri söyleyebilir mi ?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Bilgisayar şifresini ne yapsam kabul etmiyor
-AOC
-Aoc
-aoc
-adult oyun ceviri
-adult oyun ceviri
-adult oyun ceviri
Bu bilgisayar şifresi nedir yardım edixek yok mu
Büyük harflerle AOÇ yazmayı denedin mi ?Bilgisayar şifresini ne yapsam kabul etmiyor
-AOC
-Aoc
-aoc
-adult oyun ceviri
-adult oyun ceviri
-adult oyun ceviri
Bu bilgisayar şifresi nedir yardım edixek yok mu
Normal çeviride bazı diyalogları çevirmenler daha yumuşatıyor özel çeviride ise ne yazıyorsa o şekilde çeviriyorlar.özel çeviri ne oluyor?
Bi önceki saveden mini oyunları kapatıp geçebilirsinYa ben telefondan havuz görevini yapamadım bi yardım edermisiniz?
Windows defender uygulamasından dosyaya izin verin. Herhangi bir virüs bulunmuyor aslında sadece çeviri dosyalarımızı koruduğumuz için önlem alıyoruz.arşivi açamıyorum bozuk diyor birde exe olan dosya virüslü diyor indirmiyor yardım tşk.
teşekkürler sorun çözüldüWindows defender uygulamasından dosyaya izin verin. Herhangi bir virüs bulunmuyor aslında sadece çeviri dosyalarımızı koruduğumuz için önlem alıyoruz.
Rica ederimteşekkürler sorun çözüldü
Kartınız, Yurt dışına ödeme açık olduğundan emin olun. Eğerki açık olduğu hâlde bu hatayı alıyorsanız, bazı banka kartları güvenlik gerekçesiyle, bu tip ödeme yerlerini reddediyor. Başka bir kartla alım yapmayı deneyin.Kredi alıyorum gelmiyor. Aslında adımları düzgünce yapıyorum onaylıyor ama gelmiyor kredi bankadan para da gitmiyor.
Kayıt dosyası uyumsuzluk gösteriyor. Oyunun, hızlı kaydetme yeri var ordaki bazı kayıt dosyaları genelde çalışıyor onu deneyebilirsiniz. eğer o da olmazsa, Başka bir kayıt dosyas bulun ya da baştan başlayın. Discord sunucumuza katılarak kayıt dosyası bulabilirisiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.Merhaba. Ben bu oyunu daha önce oynamıştım. Yeni güncelleme gelmiş yeniden indirdim ama kaldığı yerden devam etmiyor baştan başladı oyun. Şifre ve kullanıcı adı aynı ama olmuyor