ESKİ OYUNU SİLME KAYDETTİĞİN DOSYA DURSUN YENİ OYUNU İNDİRDİĞİNDE YÜKLEYE BAS ORADAN ESKİ OYUNU ALI DEVAM EDERSİN ÜSTÜNE YENİ OYUNU KAYDEDİPagalar oyunu bitirmiştim şimdi yeni sürümü gelmiş inidirip hesabımı bağlarsam kaldığım yerden devam edicem dimi eski sürümü halen yüklü ve giriş yapabiliyorum
o zaman almamış senin kayıtları yeniden başlayacaksın gibi duruyorKANKAM ANLAMADIM YENİ OYUNU İNDİRDİM OYUNA GİRİDİM YÜKLE YERİNE GELİNCO BOŞ SLOTLAR VAR 4nhgaeb.png
Normal çeviride diyaloglar yumuşatılmış, özel çeviride ise yapımcı ne yazdıysa öyle çevriliyor.Normal çeviri ve özel çeviri arasındaki fark nedir acaba
Özel çeviride, aynı norma çeviri gibi. Hikayeleri aynı ilerliyor sadece yazımlarda ve telefuzlarda bir değişiklik oluyor. Yine bildiğimiz güncelleme, Sara üzerinen ilerliyor hikaye sadece.Bu hamilelik sonmu özel çeviride hikaye ne kadar ilerliyor
En son 1-2 ay önce güncelleme geldi.Yeni güncelleme mi geldi dondurmadan sonra yani CumaLee
15 Temmuz'da İngilizce olarak yayınlandı, 17 Temmuz'da bir Türkçesini yayınladık.17 temmuz da mı acaba CumaLee
Oyun içinde rehber mevcut.Rehber var mı
TeşekkürlerOyun içinde rehber mevcut.
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkürler