O sahneden önceki kayıt dosyanıza dönüp, oyun içinde bulunan hileden mini oyunları atlamayı açın.Havuz temizleme görevi nasıl yapılıyor bi türlü anlayamadım
9 - 10GB boş alana ihtiyacınız var.Kuramadım yardim eder misiniz rardan cikar ne demek indiridim kurmaya calistim kac kere yuklenmedi hatasi verdi
Ben giriş yaptım buraya oyunu indiremedim link neredeBu oyun sevilmez mi be
Net bir tarih yok şu an için.Güncelleme ne zaman CumaLee
Oyuna girdikten sonra çık yeni bir klasör oluşmuşsa o klasore at save dosyalarını.Admin oyunun eski sürümü vardı şimdi bu güncellemeyi indirdim ama save dosyalarını bir türlü yapamadım atıyorum dosyalara görmüyor oyun nasıl halletcez onu
Güncellediğin de yeniden yüklüyorsun bu da farklı bir data oluşturuyor.Yaptığın kayıtları son oluşan uzatının save bölümüne at.Admin oyunun eski sürümü vardı şimdi bu güncellemeyi indirdim ama save dosyalarını bir türlü yapamadım atıyorum dosyalara görmüyor oyun nasıl halletcez onu
Tüm Linkleri kontrol ettim Bilgisayar için Mega hariç hepsi sorunsuz bir şekilde indirme bağlantısına atıyor. indirme bağlantısına geçemiyorsanız şunu yapın ;Linkten indiremiyorum oyunu 3 linkte e
• Linke tıklayın.Admin. Android için bütün linklerde Aylink e gönderiliyorum sonrası full reklam, sanırım bir şeyleri bilmeden yapıyorum yardımcı olur musun
Deniyorum,yine reklamdan başka bir linke yollamıyor sorun bende sanırım, üstte de sorun yaşayan bir çok insan gördüm çözdüler mi acaba• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.