S
• Linke tıklayın.Ben oyunları indiremiyorum sürekli başka sayfaya yonlendiriyor
'' .exe '' Uzantılı dosyadan giriş yapacaksınız. Anti-virüsünüz kapalı olduğundan eminseniz görev yöneticisine girip .turbo ve Milfy City ile alakalı her şeyi kapatıp tekrar dener misiniz?Merhabalar oyunu indirdim ama uzantısı .aoc acamıyorum yanın daki diğer inen exe ye de çift tıklayınca kayboluyor yardım edermisiniz lütfen
Güncelleme geldiğinde eski sürümde her hangi bir şeyi değiştirmiyoruz. Tekrardan oyunu indirmeniz gerekiyor.Güncelleme geldiğinde o oyunun ana sayfasındaki linkleri mi değiştiriyorsunuz?
Özel çeviride diyaloglar nasılsa öyle çevriliyor. Normal çeviri ise yumuşatılmış hali.Bu özel çeviri muhabbeti ne oluyor?
Tamamdır teşekkürlerÖzel çeviride diyaloglar nasılsa öyle çevriliyor. Normal çeviri ise yumuşatılmış hali.
Rica ederim.Tamamdır teşekkürler
Hayır erkek.Başrol kadın mı
Hangi alternatifte problem yaşıyorsunuz?Normal çeviriyi indiremiyorum error veriyor
Bilgisayarda oynuyor iseniz '' Galeri '' yazısı ana ekranda gözüküyor eğer mobilde oynuyorsanız oyun içinde kendi odanızdaki bilgisayardan galeriye erişebilirsiniz.Sahne galerileri nereden açılıyor? Seçtiğim sahneyi izlemek istiyorum
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.APK yi yüklerken uygulama yüklemesi hatası alıyorum sürekli ? Çözümü nedir ?