• Linke tıklayın.Oyunu indiremiyorum neden
Yav ben şey soracaktım kardeş bu oyunu normal indirdimde nasıl özel versiuonu indire bilirim rica etsem birisi bana açıklarmıEfsane bir oyun yeni güncellemeyi bekliyorum. ❤
Özel sürümü oynamak için özel sürüm paketini almanız gerekiyor.Yav ben şey soracaktım kardeş bu oyunu normal indirdimde nasıl özel versiuonu indire bilirim rica etsem birisi bana açıklarmı
Özel sürüm paketinde ne gibi yararları var acabaÖzel sürümü oynamak için özel sürüm paketini almanız gerekiyor.
Oyun olarak bir değişiklik yok sadece çevirirken yumuşatma yapılmıyor yapımcı nasıl yazdıysa tamamen o şekilde çevriliyor.Özel sürüm paketinde ne gibi yararları var acaba
Oyuna yeni bir güncelleme gelmediği sürece özel çeviri paketi satın alınamaz. Şu anda normal çeviriyi indirip oynayabilirsiniz.Merhaba, ben özel çeviriyi indirdim. Erişim hakkını nasıl satın alacağım? Yani hangi paket.
Windows MEGA linki yenilenene kadar alternatif linkleri kullanabilirsiniz.linkler kırık yenisini ekleyiniz
Maalesef tekrardan indirmeniz gerekiyor o şekilde atma imkanımız yok.Oyunu indirdim de antivirüs programı oyunun launcherını sildi.Bi daha tamamen indirmek istemiyorum,sadece launcherı mail yoluyla vb atabilecek bi yetkili var mı?