Milf's Villa Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Yapay Zeka Milf's Villa Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Final
Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
Vipozmekik İndirme yaparken IDM Kullanın. Tarayıcılar, bunun gibi büyük dosyaları eksik indirebilir. Büyük ihtimalle dosya eksik indiği için arşiv bozuk hatası alıyorsunuz.

S

soner

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Peasant quest çevirirmisiniz o da rpgm cok güzel hikayesi var

V

Vipozmekik

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Vipozmekik İndirme yaparken IDM Kullanın. Tarayıcılar, bunun gibi büyük dosyaları eksik indirebilir. Büyük ihtimalle dosya eksik indiği için arşiv bozuk hatası alıyorsunuz.
daha önce böyle bir sorun olmamıştı ama yine de teşekkürler

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
Oynarken çok keyif aldığım oyunlardan birisi oldu.Oyundaki görseller zaten muazzam,hareketli renderları ise mükemmeldi.''RPGM'' unsuruna aşina olanlar için mutlaka oynanması gereken oyunlardan birisi.Daha önce ''Treasuer Of Nadia'' ve ''Lust Epidemic oynadıysanız oyun sizin için birer biçilmiş kaftan.Oyunumuzda bolca bulmaca ve görev var.Bu türe aşina olmayanlar ya da daha önce hiç oynamamış olanların dikkat etmesi lazım.Oyunu oynarken biraz kafa yormanız lazım.Her ne kadar ''Treasuer Of Nadia'' kadar zorlayıcı olmasa da,belli başlı görevlerde zorluk çekebilirsiniz.

Oyun sizlere her şeyi sunuyor.Bütün karakterler ile bir birliktelik yapabilmeniz mümkün.Oyunun başında olup oyunun sonlarında hiç olmayan karakterler ile de bir ilerleme bekledim ancak bu pek mümkün olmadı.Keşke o birkaç karakter ile de bir hikaye olmuş olsaydı.Aynı zamanda hareketli renderları ve belli sahneleri hiçbir şekilde geçemememiz biraz kötü olmuştu.Çoğu hareketli sahneyi mecbur olarak izliyorsunuz.Bu görsellik olduğu sürece izlemek sıkıntı değil ancak bir geçiş şeçeneği olmuş olsaydı iyi olurdu.Bu ve bunun gibi birkaç şeyi oyunun eski olmasına veriyorum. - gerçi bu içerikle eski demek doğru olmaz :D - Oyunun eski bir geliştirme sürecinde tamamlanmış olmasına rağmen,günümüz ''RPGM'' oyunları ile kafa kafaya yarışır.

Oyun bulmacaları ve görevleri yapma sürenize göre uzuyor veya kısalıyor.Ortalama bir oyuncu için oyun 4 ila 5 saat arası sürecektir ancak bu türü ağzı salyalı oynayanlar için 2 ila 3 saat arası süreceğini düşünüyorum.Oynadığınız her dakikadan kesinlikle keyif aldığınız bir oyun.Bazı kısımlarda belli şeyleri yaparken zorlanacaksanız ancak bunlara kesinlikle değecek.

Oyun ile ilgili çok fazla şey anlatmaya gerek yok.Hikayemiz klasik bir ev hikayesi,görsellik desen almış başını gitmiş,hareketli render desen mükemmel.Yapay zeka çeviri ise gayet yeterli olmuştu.Birkaç kısımda şaçma cümleler ve yanlış çeviriler var ancak adı üstünde ''gelişmemiş yapay zeka''.Diğer oynadığım yapay zeka çevirilerine oranla bunda neredeyse çoğu şeyi anlamak mümkün.İngilizce bilginiz yoksa ve gelişmemiş yapay zeka çevirisi için bir tereddütünüz var ise hiç tereddüt etmeyin.Çeviri gayet akıcı ve güzeldi.Oyundaki noktalama işaretlerine dikkat edildiği için,çoğu şey robot tarafından çok güzel çevirilmişti.

Oyunumuzda bir rehber veya ''Treasuer Of Nadia'' ve ''Lust Epidemic'' 'deki gibi size yardım eden bir küre yok.Bundan dolayı karakteriniz konuşurken ki alt yazıya dikkat edin.Bir ipucu almanız ancak böyle mümkün oluyor.Ayriyetten ''yapay zeka çevirisi'' ve emekleri için ''Adult Oyun Çeviri'' 'ye çok teşekkür ediyorum.

Oynamayı düşünenler hiç zaman kaybetmeden başlasın.Oynarken çok keyif alacağınıza dair -en azından türe aşina olanlar için - en ufak bir şüphem yok.

Ayrıca buraya bir video linki bırakıyorum.Mutlaka görevleri yapamayanlar ve zorlananlar olacaktır.Aslında ''Adult Oyun Çeviri'' ekibi de böyle bir rehber yaparsa güzel olabilir.İngilizce olan bir rehberi Türkçeye çevirmek de oyuncular için çok faydalı olacaktır.

Bu kısım gidişat için bir rehber videodur,lütfen oyunu oynamayanlar ve spolier yemek istemeyenler açmasın!

Forum kurallarına çok hakim değilim ancak bunu reklam amaçlı ya da başka bir amaç ile atmadım.Tamamiyle görevleri yapamayanlar için çok faydalı olduğunu düşündüğüm için bu linki buraya bırakıyorum :)

M

Mertksr

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
5.günde takılı kaldım şu kilit sahnesini geçebilen var mı bi yardımcı olsanız

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
M

Mertksr

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Attığım rehber videosuna bakabilirsiniz bunun için.

Buradaki videoyu izleyerek takılı kaldığınız yere bakın ve oyununuzu devam ettirin.
Android telefonda nasil geciliyo ama nereye basarsam basiyim kilit dönmüyo

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
Android telefonda nasil geciliyo ama nereye basarsam basiyim kilit dönmüyo
Oyunları genel olarak bilgisayardan oynadığım için bu sorununuza yardımcı olmam pek mümkün değil.Adminlerden yardım isteyebilir ya da bu sorununuzu internette ''İngilizce'' olarak yazıp aratırsanız,çözüm bulmanız daha olası :)

Size yardım amaçlı attığım videodan başka pek fazla yardımım dokunmuyor ne yazık ki,yardım alamadığınız taktirde bir şekilde çözmeniz gerekecek,telefon kontrolleri ile ilgili en ufak bir şey bilmiyorum çünkü :)

Sitedeki adminlere ya da yetkili kişilere ulaşarak yardım alabilirsiniz.

Q

quarpati

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun pcde tam ekran olmuyor kısayolu felan varmı ayarlarda bulamadım

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
Oyun pcde tam ekran olmuyor kısayolu felan varmı ayarlarda bulamadım
Oyunu F4 tuşuna basarak tam ekran yapabilirsiniz :)
Çoğu oyun için bu kombinasyon çalışır - bazı oyunlarda Alt+Enter yapmak da işe yarar-

S

sesse

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Silme Nasıl oluyor atm deyim ama yazıyı bir türlü silemedim bilgisayarda oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt