Son Konular
daha önce böyle bir sorun olmamıştı ama yine de teşekkürlerVipozmekik İndirme yaparken IDM Kullanın. Tarayıcılar, bunun gibi büyük dosyaları eksik indirebilir. Büyük ihtimalle dosya eksik indiği için arşiv bozuk hatası alıyorsunuz.
5.günde takılı kaldım şu kilit sahnesini geçebilen var mı bi yardımcı olsanız
Attığım rehber videosuna bakabilirsiniz bunun için.5.günde takılı kaldım şu kilit sahnesini geçebilen var mı bi yardımcı olsanız
Android telefonda nasil geciliyo ama nereye basarsam basiyim kilit dönmüyoAttığım rehber videosuna bakabilirsiniz bunun için.
Buradaki videoyu izleyerek takılı kaldığınız yere bakın ve oyununuzu devam ettirin.
Oyunları genel olarak bilgisayardan oynadığım için bu sorununuza yardımcı olmam pek mümkün değil.Adminlerden yardım isteyebilir ya da bu sorununuzu internette ''İngilizce'' olarak yazıp aratırsanız,çözüm bulmanız daha olasıAndroid telefonda nasil geciliyo ama nereye basarsam basiyim kilit dönmüyo
O hata düzeltilmişti tekrardan yüklemeniz gerekiyor sanırım eski sürümü oynuyorsunuz.Android telefonda nasil geciliyo ama nereye basarsam basiyim kilit dönmüyo
O hata düzeltilmişti tekrardan yüklemeniz gerekiyor sanırım eski sürümü oynuyorsunuz.
O zaman bastan basliycaz galiba tesekkur ederimO hata düzeltilmişti tekrardan yüklemeniz gerekiyor sanırım eski sürümü oynuyorsunuz.
Oyunu F4 tuşuna basarak tam ekran yapabilirsinizOyun pcde tam ekran olmuyor kısayolu felan varmı ayarlarda bulamadım
alt enter denedim olmamıştı f4 oldu teşekkürlerOyunu F4 tuşuna basarak tam ekran yapabilirsiniz
Çoğu oyun için bu kombinasyon çalışır - bazı oyunlarda Alt+Enter yapmak da işe yarar-
Rica ederim,iyi oyunlaralt enter denedim olmamıştı f4 oldu teşekkürler