CumaLee
Kayıtlı Üye
İndirirken tarayıcı olarak Opera kullanıyorsanız eğer başka bir tarayıcıdan indirmeyi deneyiniz.2 kere indirmeyi denedim rardan tam çıkartıcam bozuk diyip atmıyor klasör olarak çözümünü bilen var mı ?
İndirirken tarayıcı olarak Opera kullanıyorsanız eğer başka bir tarayıcıdan indirmeyi deneyiniz.2 kere indirmeyi denedim rardan tam çıkartıcam bozuk diyip atmıyor klasör olarak çözümünü bilen var mı ?
IDM Kullanın. Tarayıcılar, bunun gibi büyük dosyaları eksik indirebilir. Büyük ihtimalle dosya eksik indiği için arşiv bozuk hatası alıyorsunuz.opera kullanmıyorum ki chrome kullanıyorum tarayıcı olarak
Bu oyun final yapmış bir oyun olduğu için güncelleme gelmeyecek.Hem milf city yapımcısının işi hemfe rpgm oh mis)) bir yandanda üzülyorum bu oyuna güncelleme 2 seneye anca gelir
VPN açıp deneyiniz.Hocam bu Anonfiles'den dosya inmiyor.
2 gündür indirmeye çalışıyorum, deniyim.VPN açıp deneyiniz.
Vpn ile de inmiyor biraz inip sona 0/kbps ye düşüyor. Tek sorun yaşadığım site anonfile diğerlerinde 5/mbps indiriyorum ve bu sitenin kapanacağına dair söylentiler var o yüzden sunucuları şu an çok kötü olabilir. Başka bir siteye koymanız mümkün mü? çünkü böyle indirmem mümkün değil.VPN açıp deneyiniz.
Vpn ile de inmiyor biraz inip sona 0/kbps ye düşüyor. Tek sorun yaşadığım site anonfile diğerlerinde 5/mbps indiriyorum ve bu sitenin kapanacağına dair söylentiler var o yüzden sunucuları şu an çok kötü olabilir. Başka bir siteye koymanız mümkün mü? çünkü böyle indirmem mümkün değil.
IDM kullanmayı deneyiniz hata olmuyor.dosya hatalı iniyor çözüm bulur musunzu
IDM ile indi fakat bir şey indirmek için idm kullanmak zorunda kalmak doğru değil bence.IDM kullanmayı deneyiniz hata olmuyor.
Tarayıcılardan büyük dosyalar indirirken bazen eksik indirilebiliyor o yüzden bu tarz hatalar çıkıyor sorun bizden çok tarayıcılardan kaynaklı.IDM ile indi fakat bir şey indirmek için idm kullanmak zorunda kalmak doğru değil bence.
Silmek için çift parmakla ekrana dokunmayı deneyin. Geçmek için ise çift parmakla ekrana basılı tutmayı deneyin.Şifre gireceğim orada Carol diye bir isim çıkıyor tuşlar geliyor ekrana ama sil tuşu yok. Birde geç tuşu yok. Android kullanıcısım. Inanılmaz sinirim bozuldu oyuna odaklanamıyorum.
Silme çok iyi işe yardı teşekkürler, fakat animasyonlar geçmedi.. 5 parmagimi bile denedim olmadi en cok animasyon sona erince sohbet kismi gelene kadar cok bekletiyorSilmek için çift parmakla ekrana dokunmayı deneyin. Geçmek için ise çift parmakla ekrana basılı tutmayı deneyin.
Düzeltilecek.Oyun bu ekranda kalıyo hareket yok hiç
Bende burda kaldım vallaOyun bu ekranda kalıyo hareket yok hiç