Lunael
Yetkili
Oyunu ve Türkçe yamayı indirin. Ardından Türkçe yamadaki data klasörünü, oyun dosyalarında bulunan www klasörünün içine atın.İndirdim ama kuramıyorum yardımcı olurmusunuz data dosyasını açtıktan sonra ne yapmam gerekiyor
Son Konular
Oyunu ve Türkçe yamayı indirin. Ardından Türkçe yamadaki data klasörünü, oyun dosyalarında bulunan www klasörünün içine atın.İndirdim ama kuramıyorum yardımcı olurmusunuz data dosyasını açtıktan sonra ne yapmam gerekiyor
Malesef yok. Videoları var ise izleyip ona göre geçebilirsiniz.Oyunda rehber tarzı bir şey var mı ne yapılması gerektiğini bilemiyoruz.
Oyun Gelişmemiş Türkçe Yapay Zeka olduğu için oynayanı az olabilir. Youtube'da varsa takıldığın yerleri oradan geçebilirsin.Oyunu indirdim de çok saçma sapan hatalar var örneğin bahçedeki citten ağlayacağım ip lazım diyor ipi buldum sağlam birşeye bağlamak lazım diyor varili getiriyorum varile tıklayıncada iple bağlamak gerekiyor diyor ama bir türlü iki itemi birlikte kullandirmiyor aynı şekilde kamerada öyle bilen biri yardımcı olabilirmi
Oyun Gelişmemiş Türkçe Yapay Zeka olduğu için oynayanı az olabilir. Youtube'da varsa takıldığın yerleri oradazor bir oyunmu
oyunda ne yapacagını hıc soylemıyor cok zordu o yuzden sıldım konudan farklı olacak ama bır sorum olacaktı s.h.e.l.t.e.r oyunu fınal yapmıs sıteye gelecekmı acabaOyun Gelişmemiş Türkçe Yapay Zeka olduğu için oynayanı az olabilir. Youtube'da varsa takıldığın yerleri oradan geçebilirsin.
Türkçesi fazla talep gelirse değerlendirmeye alınabilir.oyunda ne yapacagını hıc soylemıyor cok zordu o yuzden sıldım konudan farklı olacak ama bır sorum olacaktı s.h.e.l.t.e.r oyunu fınal yapmıs sıteye gelecekmı acaba
Discord sunucumuza katılarak daha hızlı yardım alabilirsiniz.Bu 5. Gundeki kasa acilmiyor
Oyunda yatak vb. bir şey var mı?Oyunu nasıl kaydedeceğim menü kısmı yok
Aldığın hatanın ekran görüntüsünü atabilir misin?Adprotect hatası veriyor oynuyamıyorum
Aldığın hatanın ekran görüntüsünü atabilir misin?
Dosyalara erişmeye çalışırsan oyun kendini korumaya alabilir. Oyunu silip tekrar kurmadığın sürece giremezsin.Sinir olup sildim dosyalara korunaklı falan yazıyordu çık yazısı çıkıyor ekranda oyun başladı halde
Tamamdır hallettim saolDosyalara erişmeye çalışırsan oyun kendini korumaya alabilir. Oyunu silip tekrar kurmadığın sürece giremezsin.
Videolar aşırı donuyor bi çözümü yokmu yaDosyalara erişmeye çalışırsan oyun kendini korumaya alabilir. Oyunu silip tekrar kurmadığın sürece giremezsin.
Hangi cihazdan oynuyorsunuz?Videolar aşırı donuyor bi çözümü yokmu ya