S
Silverpage
Kayıtlı Üye
5.gün mü be n 1ri bitiremedim pilin yerini söyler misin5.günde kasa android de açılmıyor oyun tıkanıyor biginiz var mı?
5.gün mü be n 1ri bitiremedim pilin yerini söyler misin5.günde kasa android de açılmıyor oyun tıkanıyor biginiz var mı?
Teşekkür ederim.Türkçe.
Knk oyunu indirdim kur dedim tam bitmeye yakın oyun yüklenemedi diyorOyunu nasıl açarım ?
PC: Oyunu ve Türkçe yamayı indirin. Ardından Türkçe yamadaki data klasörünü, oyun dosyalarında bulunan www klasörünün içine atın.
Android: Milf's Villa Türkçe oyununu kurun ve çalıştırın.
Kurmak için yeterli alanınız olmayabilir. APK boyutunun 4-5 katı kadar alan açmaya çalışın.Knk oyunu indirdim kur dedim tam bitmeye yakın oyun yüklenemedi diyor
pil odanda YouTube dan bakıp yapabilirsin5.gün mü be n 1ri bitiremedim pilin yerini söyler misin
Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Karakterin uzerine basiyorum zipliyor ama cok yetersiz biriniz baksin lutfen android yukari pencereye nasil ziplayacam
Düzeltilecektir.Sanırım oyun androitte buglu benim yaşadığım sorunu yaşayanlar da varmış sorun şu oyunun başında adını yazdıktan sonra bir jenarik giriyor ve donuyor siz söylemeden cevaplıyım tıklanacak bir yer yok ekranla beraber müzikte donuyor