S
SBhshshaahs
Anladim hocam restorasyon calismasi dedigi bir yer var depo icin ama sanirim biraz baktim orasi sonu degil gibi oyunun? Nerede hata yapiyorum acaba?sitede sadece summer time saga ve being a dik için rehber vardı dıye hatırlıyorum
Son Konular
Anladim hocam restorasyon calismasi dedigi bir yer var depo icin ama sanirim biraz baktim orasi sonu degil gibi oyunun? Nerede hata yapiyorum acaba?sitede sadece summer time saga ve being a dik için rehber vardı dıye hatırlıyorum
su ankı oyun sonu bır yerde adam asagı dusuyordu orda bıtmıstıAnladim hocam restorasyon calismasi dedigi bir yer var depo icin ama sanirim biraz baktim orasi sonu degil gibi oyunun? Nerede hata yapiyorum acaba?
Anladim hocam walkthrough nereden bulabilirim bir fikriniz var mi peki son olarak?su ankı oyun sonu bır yerde adam asagı dusuyordu orda bıtmıstı
google da aramayı deneyebilirsin veya discord sunucusuna gelip yapamadıgın yerlerı sorup yardım alabilirsinAnladim hocam walkthrough nereden bulabilirim bir fikriniz var mi peki son olarak?
Tamamdirgoogle da aramayı deneyebilirsin veya discord sunucusuna gelip yapamadıgın yerlerı sorup yardım alabilirsin
iyi oyunlar dilerimTamamdir
Bende,tesekkurler yardim iciniyi oyunlar dilerim
iyi akşamlar ozamanBende,tesekkurler yardim icin
Daha çok milfy city'e benziyor diyebilirim, hikaye açısından daha bile iyi.being a dike benziyor mu ona göre indiricem
peki görsel olarak mı oyun yoksa grafik varmı being a dikteki gibi? veya görevli mi çünki geçen bi oyun oynadım görev yapmaktan yoruldum devamlı haritada oraya buraya gitmemi istiyordu buda öyle miDaha çok milfy city'e benziyor diyebilirim, hikaye açısından daha bile iyi.
Evet, bu da haritada bir şeyler ile uğraşman gereken oyunlardan, görsel açıdan being a dik'ten daha iyi olduğu bariz bir şekilde belli.peki görsel olarak mı oyun yoksa grafik varmı being a dikteki gibi? veya görevli mi çünki geçen bi oyun oynadım görev yapmaktan yoruldum devamlı haritada oraya buraya gitmemi istiyordu buda öyle mi
Tamamdır teşekkürler indiriyorumEvet, bu da haritada bir şeyler ile uğraşman gereken oyunlardan, görsel açıdan being a dik'ten daha iyi olduğu bariz bir şekilde belli.
Rica ederim iyi oyunlar.Tamamdır teşekkürler indiriyorum
Denemene değecek. İyi oyunlar.Discorda tavsiye ettiler hadi bakam
Ruby mi Isabel mi kararsız bırakıyolar be