Lunael
Yetkili
ruby tabikiRuby mi Isabel mi kararsız bırakıyolar be
ruby tabikiRuby mi Isabel mi kararsız bırakıyolar be
0.10'un üstüne eklenen kısım kısa, oyun toplamda 4 - 5 saat kadar sürüyor.0.11 uzun mu yoksa kısa mı?
yok gelmediAdam aşağı atlayıp ölüyodu oyun bitiyodu. Ondan sonra devamı geldi mi?
Iyi oyunlar gerçekten güzel bir oyunİndirdim bakalım. Resimler vs. çok güzel gözüküyor.
Bu bende var bile silmeden nasil guncellicem telefon icin?Ekli dosyayı görüntüle 24
GENEL BAKIŞ
Connor gençlik hayatını para ve zevke dikkatsizce parayı çarçur ederek geçirmiş birisidir. Ancak üniversitede başarısız bir yıl geçirdikten sonra evine döndüğü gibi hayatı darmadağın bir şekilde başlar. Ve bir şeyi aklına kazır: Ya zorluklara ayak uydur ya da onu kaybetmeyi göze al!
Paylaşılan Tarih: 06.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.11
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.50 GB
Oyun Boyutu APK: 499 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?Corruption, Footjob, Groping, Milf, Sleep sex, Big ass, Big tits, Exhibitionism, Handjob, Masturbation, Oral sex, School setting, Sex toys, Spanking, Stripping, Titfuck, Vaginal sex , 3DCG, Animated, Male protagonist, Sandbox
RAR'dan çıkarttıktan sonra Midnight Paradise oyununu çalıştırın.
Sendeki sürümü silip yenisini yüklemen gerekiyor.Bu bende var bile silmeden nasil guncellicem telefon icin?
silmene gerek yok tekrar yükleme yaptığın zaman üzerine kur kaldığın yerden devam edebilirsinBu bende var bile silmeden nasil guncellicem telefon icin?
o şekilde olmuyor eski sürümü silip yenisini kurması gerekiyor.silmene gerek yok tekrar yükleme yaptığın zaman üzerine kur kaldığın yerden devam edebilirsin
ben apk indirdiğim oyunlarda öyle yapıyordum oluyordu, burda öyle değilse bilmiyorum.o şekilde olmuyor eski sürümü silip yenisini kurması gerekiyor.
Az kaldıAbiler 0.12 ne zaman cikar
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Foruma giriş bilgilerimi yazıyorum ama hata veriyor. Bir çözümü var mıdır?
Yapımcı bu güncellemenin Ekim'in sonuna kadar sarkabileceğini söyledi, net bir tarih yok.Ne zaman devami gelir yine ruby'i gormek istiyorum