Yeterli alanınız olmayabilir. Biraz yer açmaya çalışın.Android tele oyunu kurduktan sonra oyun yüklenmedi hatası veriyor.help lütfen
Şuan en son çıkan sürümde yani önceki 0.12 şuanki 0.13Hocam şuan oyun en son güncel sürümde mi?
Madem yeni sürüm gelmiş kaldığımız yerden devam edelim. Sağolasın cevap verdiğin için.Şuan en son çıkan sürümde yani önceki 0.12 şuanki 0.13
Rica ederimMadem yeni sürüm gelmiş kaldığımız yerden devam edelim. Sağolasın cevap verdiğin için.
Ana hikayeyi devam ettirip yeni dairenizi açın, daha sonra yeni dairenizde yatağın solundaki ünlem işaretine tıklayın.ısabel ruby hızmetcının sex aramasını etkınlıgını tamamlayın dıyor nasıl tamamlancak sabah/ogleden sonra daira dıyorda etkınlıklerı bulamadım nerde
sana katılıyorum sabırsızlıkla 2 3 ay bekle oyun 10dk da bitsinSex araması etkinliği dışında Bi olay yok boş güncelleme yani
Discord sunucumuza katılarak 'Kayıt Dosyalarınız' kanalından save dosyası bulabilirsiniz.save dosyası var mı 0.12
Yeni dairenizdeki bilgisayarı kullanın.bütün görevler bitti birtek öğretmenle ilgili görev var onu yapmak için ana hikayeyi ilerlet diyor ama ana hikaye zaten bitti
Tanya'nın ofisine gidiniz.Ana hikaye 29 bölüm. Aksam çalışma odası diyor ama giriyorum bisey yok yardim edebilir misiniz