Midnight Paradise Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Midnight Paradise Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.16
K

Kralk61

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yan görevlerde yer olarak daire gösteriyor orası merak haritada yok da bulamadim ilerleyen bölümlerde mi o?

D

Deneme4

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni güncelleme gelmiş ama herhangi Bi olay olmadı hiç bende mi sorun var yoksa genel mi?

Zireael.

Zireael.

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Hocam şuan oyun en son güncel sürümde mi?

A

apollo50

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ısabel ruby hızmetcının sex aramasını etkınlıgını tamamlayın dıyor nasıl tamamlancak sabah/ogleden sonra daira dıyorda etkınlıklerı bulamadım nerde

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
ısabel ruby hızmetcının sex aramasını etkınlıgını tamamlayın dıyor nasıl tamamlancak sabah/ogleden sonra daira dıyorda etkınlıklerı bulamadım nerde
Ana hikayeyi devam ettirip yeni dairenizi açın, daha sonra yeni dairenizde yatağın solundaki ünlem işaretine tıklayın.

D

Deneme4

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sex araması etkinliği dışında Bi olay yok boş güncelleme yani

P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bütün görevler bitti birtek öğretmenle ilgili görev var onu yapmak için ana hikayeyi ilerlet diyor ama ana hikaye zaten bitti

S

Serkan0990

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ana hikaye 29 bölüm. Aksam çalışma odası diyor ama giriyorum bisey yok yardim edebilir misiniz

D

darkpassenger35

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun görseller açısından belki de en iyi oyun ama güncelleme olayını hiç yapamıyor yapımcı.Bu son güncelleme neden yapıldı ana hikayeye katkısı ne koca bir boşluk. Bir iki tane yeni özellik göstericen diye de güncelleme yayımlamassın.

Üst Alt