Yapımcı discord adresinde cevabı buldum sinemada film testi var o 10 sorunun hepsini doğru cavaplayacaksınız o zaman gelecek düşünmede yemi alan açılırşuan ashlyn ve clairenın şüphe ve kıskançlığı 5 ama bişe çıkmadı
Discord sunucumuzun '#türkçe-rehberler' kanalında mevcut.Rehber varmi
Yukarıdaki asansörün orda durman gerekiyor ama zamanının hatırlamıyorum.bunu gecemedım ne yapmalıyım
Virüs programın açıksa dosyaları silmiş olabilir.oyunu indirdim rardan çıkardım böyle diyor kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü UnityPlayer.dll bulunamadı. programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir ne yapmalıyım
teşekkürler anladım ama ne yapmalıyım bi çözümü varmıVirüs programın açıksa dosyaları silmiş olabilir.
O sanırım karakterin kıskançlıktan farklı bir olaya dönmesi lazım diye hatırlıyorum ama tam emin değilim. Google'dan araştırma yapabilirsiniz.bütün gelecekleri bitirmeme rağmen, henüz düşünmediğin bir gelecek daha var yazıyor orada ne yapmalıyım?
Sağ üstteki arama kısmına Endings yazın karşınıza o tarz da oyunlar geliyor.Bu oyuna benzer oyun önerebilecek var mı ?
Ay.link sitesi sıkıntılı şuandaindirme linki açılmıyor destek ?
Oyunun rehberine baktınız mı?şu konser biletlerini kime nerde ne zaman vericez bi türlü bulamadım
buldum sonunda tşkOyunun rehberine baktınız mı?