Clare saat kaçta duşa giriyorsa en az 1 saat önce orada olmalısınız diye hatırlıyorum. Ashley ise kapınızı açık bırakmanız lazım korku filmi izledikten sonra.Claire ile, duştan hemen önce karşılaşmak için saat kaçta duşta olmalıyım? Bir de Ashley ile korku filmi izliyorum. ''muhtemelen yalnız uyuyamaz'' ibaresi var, bunu aktif etmek için ne yapmam gerekiyor? Teşekkür ederim.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Denedim... Claire duş almadan birkaç saat önce koridor kısmında bekliyorum. Ashley ile korku filmi izleyip, odamda kapı açık uyuduğumda hiçbir etkileşim olmuyor...
Niye? Tam olarak açıklarsanız yardımcı olmaya çalışacağım.İndirdim ama kurulumu yapamadim
Unity program dili istiyor ama ben unityi indirmeyi deniyorum olmuyorNiye? Tam olarak açıklarsanız yardımcı olmaya çalışacağım.
Bilgisayarınızda eksik dosyalar vardır. Oyunun açılması için kurulması gereken bazı şeyler var.Unity program dili istiyor ama ben unityi indirmeyi deniyorum olmuyor
Reis onlar neler soylermisinBilgisayarınızda eksik dosyalar vardır. Oyunun açılması için kurulması gereken bazı şeyler var.
Yazılımcımıza bildireceğim geri dönüş yaptığında bende size söyleyeceğim.Reis onlar neler soylermisin
Aşağıdaki linke girip kurarsanız sorun çözülecektir.Reis onlar neler soylermisin
'' Fuaye '' dediğiniz yer neresi tam olarak?bazen okuldan eve geldiğinde fuayede ashley ile karşılasıyorum bu görevi nasıl geceçem ne yaptıysam geçemedim yardımçı olurmusunuz
bende bilmiyorum bilsem demezdim kaç gündür gecemedim orayı'' Fuaye '' dediğiniz yer neresi tam olarak?
Oyunu oynayalı uzun zaman oldu ama fuaye diye bir yer hatırlamıyorum.bende bilmiyorum bilsem demezdim kaç gündür gecemedim orayı