MRainb0w
Yetkili
Gelme şansı hiç yok çünkü oyun motoru uyumlu değil.Bu oyunun android gelme şansı hiç yok mu
Gelme şansı hiç yok çünkü oyun motoru uyumlu değil.Bu oyunun android gelme şansı hiç yok mu
Veronica görevinde ne yazıyor?oyunda fantezi malzemeleri aldım veronicaya eminim bu yeni oyuncaklarla antrenmanını renklendirebilirimi yapamadım bi türlü bi yardım eli uzatın be
Discord sunucumuzda yazdığınız mesaja cevap verdim oraya bakabilirsiniz.9 numaralı başarımı nasıl yapabilirim?
eminim bu yeni oyuncaklarla antrenmanını renklendirebilirimVeronica görevinde ne yazıyor?
Şu an görevi tam olarak hatırlayamadım maalesef. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.eminim bu yeni oyuncaklarla antrenmanını renklendirebilirim
Hangi platformdan oynuyorsunuz?oyunda aldığım hiçbir save gözükmüyor
İnternette oyunun detaylı rehberi var. Bu rehberler içinde randevularda dahil.ASHLEY CLARA VE VERONİCA BUNLARIN RANDEVULARINI NASIL GECECEM NE DENEDİYSEM OLMADI YARDIMCI OLURMUSUNUZ
nerde internette ling verme sansınız varmı çok baktım bulamadımİnternette oyunun detaylı rehberi var. Bu rehberler içinde randevularda dahil.
'' Man of The House Guide '' diye aratırsanız çıkacaktır.nerde internette ling verme sansınız varmı çok baktım bulamadım
BURDAMI YOKSA NORMARMAL İNTERNET SAYFASINDAMI'' Man of The House Guide '' diye aratırsanız çıkacaktır.
Google'dan.BURDAMI YOKSA NORMARMAL İNTERNET SAYFASINDAMI
tmmGoogle'dan.
Türkçe olarak yok ama İngilizce olarak var.Merhaba, rehber var mı acaba?