Herhangi bir bilgimiz yok maalesef. Güncelleme gelse bile sonraki Erişim Ayı'nda güncellenir.Buna ne zaman güncelleme gelir acaba
Yapay zekalar yalnızca erişim ayıda güncelleniyor.galiba 0.41 çıktı ne zaman gelir siteye
Erişim ayı sürecinde güncellenir muhtemelen.Güncelleme gelecekmi acaba
İnşallah güzel oyun farklı bir tarzı varErişim ayı sürecinde güncellenir muhtemelen.
Discord sunucumuza katılıp yardım alabilirsiniz.iksir yapımını bilen var mı nasıl iksir yapacağım
0.42 sürümü çıktı bugün heyecanla gelmesini bekliyorum
Erişim ayındayız yeni sürümüne güncellenebilir kesin bir şey söyleyemiyorum.abilerim şuna bi el atın be
Hatada karşınıza çıkan "Hata Bildir" tuşuna basarak veya Discord sunucumuzdan bizimle paylaşarak hataların çözülmesine yardımcı olabilirsiniz. Bütün hatalar çözülecektir.KANKA OYUNDA ÇOK HATA GELİYOR SIKINTILAR ÇÖZÜLÜRMÜ
Eski kayıt dosyaları sıkıntı çıkartabiliyor normaldir. Bu hatalar yapımcıdan kaynaklanır bizden kaynaklı değil baştan başlamak gerekiyor.Dostlar oyuna girmek çok zor açılana kadar aklı karayı seçtim ayrıca eski saveler yürklenmiyor ve oyundan atıyor
kötü oldu o zaman, geri bildirim için teşekkürlerEski kayıt dosyaları sıkıntı çıkartabiliyor normaldir. Bu hatalar yapımcıdan kaynaklanır bizden kaynaklı değil baştan başlamak gerekiyor.