MRainb0w
Yetkili
Clear.exe'yi çalıştırıp tekrardan deneyiniz.yok denedim ama olmuyor 99 da kalıyor 100 olsa girecek direk
Clear.exe'yi çalıştırıp tekrardan deneyiniz.yok denedim ama olmuyor 99 da kalıyor 100 olsa girecek direk
Bazı oyunlarda .aoc dosyası varken bazı oyunlarda yok.ztn indirilen dosya sadece uygulama clear exe veya başka data dosyası yok
Android 13 hatası alıyorsun o sorun için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.Kurulumdan sonra gerekli izini verdiğim halde. Tüm izinler verilmedi hatası veriyor ve kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim
Discord sunucumuza katılarak #kayıt-dosyalarınız kanalına bakabilirsiniz.kayıt dosyası varmı %30 40 50 farketmez ortalardan kayıt dosyası lazım
Oyunun İngilizce rehberi olabilir onlara bakınız.Beyler cadı nerde Allah aşkına yardım edin cadıyı bulamıyorum
Yapay zeka oyunlarımıza içerik aylarında güncelleme geliyor.Ne zaman güncelleme gelicek