Şu anda yapay zekalara ara verildi ilerde gelecektir.oyunun yeni versiyonları çıktı ne zaman gelir ?
Zaten yapıyorum da ama dışarı çıkınca karşıma ya hep güçlü iblisler çıkıyor enerjim kalmıyor yada Lisa karşıma çıkıyor canım kalmıyor yemek toplamak için bir eve girdiğimde canım 1 oluyor dövüşünce ölüyorumŞu anda yapay zekalara ara verildi ilerde gelecektir.
Çok bilgim yok maalesef.Zaten yapıyorum da ama dışarı çıkınca karşıma ya hep güçlü iblisler çıkıyor enerjim kalmıyor yada Lisa karşıma çıkıyor canım kalmıyor yemek toplamak için bir eve girdiğimde canım 1 oluyor dövüşünce ölüyorum
Tamam yinede teşekkür ederimÇok bilgim yok maalesef.
Yok maalesef.hilesi yokmu bunun
kanka savaştayken her zaman kalkanı aktifleştirmeye bak. kalkan aktifleştir enerji doldur zaten boşa vuruyolar kalkanın canı bitince yenile direkt. bi de yere eğildiklerinde vur direkt yoksa can dolduruyolar.Zaten yapıyorum da ama dışarı çıkınca karşıma ya hep güçlü iblisler çıkıyor enerjim kalmıyor yada Lisa karşıma çıkıyor canım kalmıyor yemek toplamak için bir eve girdiğimde canım 1 oluyor dövüşünce ölüyorum
öldürmek için iki hale atış yap yonra sersemlet ve kalbini çıkartZaten yapıyorum da ama dışarı çıkınca karşıma ya hep güçlü iblisler çıkıyor enerjim kalmıyor yada Lisa karşıma çıkıyor canım kalmıyor yemek toplamak için bir eve girdiğimde canım 1 oluyor dövüşünce ölüyorum