Son Konular
Düzeltildi. İyi oyunlarTek link ölü indirilmiyor
Cihazınız ve sürücüleriniz güncel olup olmadığını kontrol ediniz ve tekrar deneyiniz.4. Güne geçtiğinde oyundan atıyo ve oyuna giriş ekranında data9 access denied hatası veriyo nasıl çözümleyebilirim?
4. günden sonra kendiniz alabiliyorsunuz.Selamlar. Oyunu yeni indirdim de. Save alma olayını Manuel yapamıyor muyuz acep?
VPN açıp kotayı aşabilirsiniz.Mega ile indirmek için illa premium mu almak gerek başka yolu yok mu![]()
Windows Defender ve anti-virüs programlarını kapatmanız lazım.oyunu başlatmaya çalışınca %99da takılı kalıyor oyun açılmıyor, yardımcı olabilecek var mı acaba
güvenlik duvarını kapattım, herhangi bir anti virüs kurulu değil hala aynı hatayı veriyor, pardon 15056 kodlu hatayı veriyorWindows Defender ve anti-virüs programlarını kapatmanız lazım.
Clear.exe'yi çalıştırıp tekrar dener misiniz?güvenlik duvarını kapattım, herhangi bir anti virüs kurulu değil hala aynı hatayı veriyor, pardon 15056 kodlu hatayı veriyor
dediğinizi yaptım şimdi de 15176 kodlu hatayı veriyorClear.exe'yi çalıştırıp tekrar dener misiniz?
Discord sunucumuza katılarak bu hatayı bildirebilirsiniz. Maalesef benim bildiklerim bu kadar.dediğinizi yaptım şimdi de 15176 kodlu hatayı veriyor
bir daha aynı işlemi yapınca şimdi de 9068 hatası veriyor
bir daha yaptım 10732 hatası veriyor
GDrive linklerinde genel bir sıkıntı var farklı bir alternatif deneyiniz.GDRIVE linkinde sıkıntı var lütfen başka bir link verirmisinz