Korisch
Kayıtlı Üye
Oyunun içinde hile menüsü mevcut ama siz yapmadığınız sürece her şey normal olarak devam eder.IP ile alakalıymış VPN ile Türkiye'ye bağlandığımda çözüldü fakat bir sorum daha var. Bu oyun hileli mi acaba? Neden her şeyim full
Son Konular
Oyunun içinde hile menüsü mevcut ama siz yapmadığınız sürece her şey normal olarak devam eder.IP ile alakalıymış VPN ile Türkiye'ye bağlandığımda çözüldü fakat bir sorum daha var. Bu oyun hileli mi acaba? Neden her şeyim full
pc güvenlik duvarını kapat öyle deneOyunu açmaya çalışınca böyle kalıyor. Daha önce de oynamıştım ama sonra sildim şimdi tekrar indirdim sonuç bu. Clear'ı falan da çalıştırdım ama yine olmadı.
Windows Defender ve anti-virüs programlarını kapatıp tekrar deneyiniz.Oyunu açmaya çalışınca böyle kalıyor. Daha önce de oynamıştım ama sonra sildim şimdi tekrar indirdim sonuç bu. Clear'ı falan da çalıştırdım ama yine olmadı.
Oyun moturundan dolayı APK yapılamıyor.Bu oyuna bi android beklerdik be
Sizinle discordda konuşup sorunu çözmüştük değil mi?Bende herkes gibi bu sorunu yaşıyorum güvenlik durumu kapalı virüs alakalı şeyler kapalı,
Nadia hazinesinde sıkıntı çekmedim burada çekiyorum.
Evet öyle sanıyordum da nasip değilmiş yine aynı hatayı veriyor bezdim artık siliyorum şimdi oyunu.Sizinle discordda konuşup sorunu çözmüştük değil mi?
Oyunu rar dosyası olarak indirin ardından WinRar ya da 7zip ile dosyayı ayıklayın. Dosyanın içinden çıkan .exe .aoc .clear gibi şeyler çıkacak onları tek bir klasör içine koyup oyunu açın.oyunu pc y nasil kurucam
Şifre istemiyor yanlış dosyayı açıyorsun exe'yi açman gerekiyor.oyunu indirdim ama data dosyası için winrar da şifre istiyor.
win rAR şifre nedir acaba
Bunu discord sunucusunda #yardım-ve-hatalar kanalına atabilirmisin ordaki arkadaşlar yardımcı olacaktır oyunu daha önce oynamadığımdan bilemedim.Ekli dosyayı görüntüle 13455
böyle bir hata veriyor sonra rardan çıkartınca da bu ŞİFRE İSTİYOR
Ekli dosyayı görüntüle 13456