Oyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.Bende gerekli izin alınmadı diyor. Ne yapmam gerekiyor
Bir üstteki mesajda sorunun çözümü var aslında.Gerekli izinler verilmedi diyip açmıyor oyunu ama tüm izinleri veriyorum
nadiaOyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.
Giriş yapamıyorsan muhtemelen internetinden kaynaklı, güvenli interneti kapatman veya VPN kullanarak denemen gerek. Giriş yaptıktan sonraki ekranda takılı kalıyorsa ona yapacak bir şey yok, oyun açılana kadar beklemen gerek.Oyunu indirdim kurdum fakat oyuna girdiğimde giriş ekranında kalıyor hiç bir türlü oyuna giremiyorum
Oyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.gerekli izinleri vermediniz diyo atiyor