bende de aynı şekilde kasma varOyun sandbox kısmına geçtikten sonra inanılmaz derecede kasıyor. Başka böyle bir sorunlar karşılaşan oldu mu acaba
Oyunun exe dosyasını çalıştırdığınız halde açılmıyorsa Windows güvenlik duvarını kapatın ve görev yöneticisinden Turbo.net'i arka planda çalıştıran hizmetleri ve varsa oyunu kapatıp tekrardan açmayı deneyin.Bu oyun kurulduktan sonra açılmıyor düzeltirseniz sevinirim
Herkese açılır mı diye soruyorsanız VIP özel oyunların herkese açılması gibi bir durum söz konusu değil şu anlık.Vip çıkarmı bu oyun
Exe dosyasını açtıktan sonra mı bekliyorsunuz yoksa giriş ekranında mı bekletiyor oyun sizi.Admin oyunun acilmasin da problem var abartısız 25 dakika bekledim yine de açılmadi sorunu halledebilirseniz iyi olur verdiğimiz paraya yazık yoksa
Giriş oyununda 25 dakika bekledim açılmadı sinirlendim çıktımExe dosyasını açtıktan sonra mı bekliyorsunuz yoksa giriş ekranında mı bekletiyor oyun sizi.
Ayrıca yorumlar da sürekli bundan şikayet var bu oyun için yükledim krediyi ama değmezmiş onu anliyorumExe dosyasını açtıktan sonra mı bekliyorsunuz yoksa giriş ekranında mı bekletiyor oyun sizi.
Eee bir açıklama veya bir öneri yok mu ?Exe dosyasını açtıktan sonra mı bekliyorsunuz yoksa giriş ekranında mı bekletiyor oyun sizi.
Kusura bakmayın görmemişim geri yanıt verdiğinizi.Eee bir açıklama veya bir öneri yok mu ?
Oyunun dosyaları işleniyor o ekranda ondan kaynaklı bekletebiliyor bir kaç defa deneyin. Cihazınızın gücünden dolayı kaynaklanan bir olay bu.Giriş oyununda 25 dakika bekledim açılmadı sinirlendim çıktım
Bu bizlik bir durum değil oyun ağır bir oyun demek ki ve bazı oyunlarda kasma vb. hatalar oluyor bunlar yapımcıdan kaynaklı olmakta.Ayrıca yorumlar da sürekli bundan şikayet var bu oyun için yükledim krediyi ama değmezmiş onu anliyorum
Şimdi cihaz vs her şeye anlam verebilirim ama ingilizce versiyonun da böyle bir hata veya donma kasma gibi vs şeyler olmuyor Türkçe'ye dönüyor oyunlar ondan sonra olmaya başlıyor benden tavsiye oyunun yazılımlarına falan mı bakiyorsunuz artık bilemem tekrardan bir gözden geçirin hatta sizde bir indirip deneyin bu arada cihazım Xiaomi note 10 proBu bizlik bir durum değil oyun ağır bir oyun demek ki ve bazı oyunlarda kasma vb. hatalar oluyor bunlar yapımcıdan kaynaklı olmakta.
Bu bizlik bir durum değil oyun ağır bir oyun demek ki ve bazı oyunlarda kasma vb. hatalar oluyor bunlar yapımcıdan kaynaklı olmakta.
Şimdi tekrardan indirip tekrardan deneyeceğimOyunun dosyaları işleniyor o ekranda ondan kaynaklı bekletebiliyor bir kaç defa deneyin. Cihazınızın gücünden dolayı kaynaklanan bir olay bu.
Oyunu mobil cihazdan denemek isterdim ama bende android 13 hatası oluyor ondan oyuna girebilmek için başka yollar denemeliyim o da her zaman işe yaramıyor cihazım da gereğinden daha geç veya hiç açılmama sorunları yaratıyor.Şimdi cihaz vs her şeye anlam verebilirim ama ingilizce versiyonun da böyle bir hata veya donma kasma gibi vs şeyler olmuyor Türkçe'ye dönüyor oyunlar ondan sonra olmaya başlıyor benden tavsiye oyunun yazılımlarına falan mı bakiyorsunuz artık bilemem tekrardan bir gözden geçirin hatta sizde bir indirip deneyin bu arada cihazım Xiaomi note 10 pro
Ben çözdüm kardeşim eğer ki uzun süre girmeme oluyorsa silip tekrardan yükleyin 5.6 dakika içerisinde giriş yapıyor bilginizeOyunu mobil cihazdan denemek isterdim ama bende android 13 hatası oluyor ondan oyuna girebilmek için başka yollar denemeliyim o da her zaman işe yaramıyor cihazım da gereğinden daha geç veya hiç açılmama sorunları yaratıyor.
Çözümünüzü bize bildirdiğiniz için teşekkür ederim iyi oyunlarBen çözdüm kardeşim eğer ki uzun süre girmeme oluyorsa silip tekrardan yükleyin 5.6 dakika içerisinde giriş yapıyor bilginize