Oyunu oynadığım kadarıyla finaline daha çok var gibi duruyor. Daha borcumuzu ödeyeceğiz.bunun finali zaman bekliyorum final çıkmasını
beklicez o zaman güncelleme daha gelmemiş ama boşa indirdim eskiden oynamıştım neyse beklicemOyunu oynadığım kadarıyla finaline daha çok var gibi duruyor. Daha borcumuzu ödeyeceğiz.
Oyuna güncelleme geldi ancak çevirisi yapılmadı diye biliyorum. Umarım içerik haftasında çevirisi gelir.beklicez o zaman güncelleme daha gelmemiş ama boşa indirdim eskiden oynamıştım neyse beklicem
güncellense bile çokta bişi eklenmemiş yani 5.4 şuan fakat en az bi 6 7 olacakta güzelce oynayacaz.
maalesef çakamadık reis en az 7 8 sürümü gelecekte o zamanArkadaşımızın annesine çakabildik mi?
Oyunun kendisinde olan bir hata maalesef. Yapımcının düzeltmesi gerekiyor.oyunda biraz sorun var bazı yerlerde oyun ilerliyor ama resim yok karanlık ekran var image 'd3_h_n_55' not found yazıyor oyun ilerlese de görüntü yok
Net bir tarih veremiyoruz.Betadan ne zaman cikar
Bu gece 00.00 - 00.45 arası açılacak.Türkçe yapay zeka oyunlar ne zaman herkesin erişimine açılacak acaba
TeşekkürlerBu gece 00.00 - 00.45 arası açılacak.
KB bide şeyi sormak istiyorum böyle oyunların renpy klasörlerine nasıl ulaşabiliriz acaba.Oyun yapımcıları paylaşıyorlarmı?Bu gece 00.00 - 00.45 arası açılacak.
Bir bilgim yok yapımcıların paylaşıp paylaşmadığı hakkında.KB bide şeyi sormak istiyorum böyle oyunların renpy klasörlerine nasıl ulaşabiliriz acaba.Oyun yapımcıları paylaşıyorlarmı?