aynen bugün baktım 5.4 erken erişim açılmışpatreon hesabında yazıyor
5.4 sürümü mu yayınlanmışaynen bugün baktım 5.4 erken erişim açılmış
Aynen normal hali 1 şubatta çıktı şimdi de AÇ ekibinin bize hazırlamasını bekliyoruz5.4 sürümü mu yayınlanmış
çok iyi haber ya en sevdiğim oyunlardan birisiAynen normal hali 1 şubatta çıktı şimdi de AÇ ekibinin bize hazırlamasını bekliyoruz
Net bir tarih veremiyoruz.0.5.4 sürümü gelmiş ne zaman türkçeye çevrilir haberiniz varmı ?
Acting Lessonshe reis hemen cevap verdinde bişi sorucam önerdiğin oyunları yazarmısın 5 10 tane yazda çoğunu oynamış olabilirim
Kayıt dosyalarınız %appdata% > RenPy içinde bulunuyor. Oyunu silseniz de, yeni sürüm geldiği zaman oyun kayıt dosyalarını oradan çeker. Ek bir işlem yapmanıza gerek yok.ben şimdi bu live to fightın 0.5.4 ingilizcesini indirdim oynuyorum ve klasörde renPy diye bi kısım var daha yeni bi sürüm geldiğinde o renpydaki şeyi yenisine aktarınca kaldıgım yerden mi başlayacak. cevap verirseniz sevinirim.
Güzel birşeye benziyorEkli dosyayı görüntüle 4396
GENEL BAKIŞ
Yanlış kişiden para çalan ana karakterimiz, gelen bir arama sonucu o çaldığı parayı geri ödemek zorundadır. O paraya sahip olmadığı için eski arkadaşının yanına gider ve yer altı işlerine bulaşır. Bu parayı kazanmak için yaptığı uğraşlar sırasında bir çok güzel kadınla tanışacak. Bu parayı kazanması için ona yardımcı olabilecek misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 22.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.80 GB
Oyun Boyutu APK: 360 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Animated, Big ass, Big tits, MILF, Oral sex, Vaginal sex, Voyeurism, Creampie, Anal sex
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Live to Fight oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 897 Ekli dosyayı görüntüle 898 Ekli dosyayı görüntüle 899 Ekli dosyayı görüntüle 900 Ekli dosyayı görüntüle 901 Ekli dosyayı görüntüle 902
Hayır güncelleme almadı.Oyun guncellendimi
erişim haftasında çevrilebilirLütfen allah aşkına şu oyuna güncelleme getirin ya! Sitenin açık ara en iyi oyunu bu! Güncelleme geldi fakat çevirilmedi artık çevirin ya.