Tarih veremiyoruz.Betadan ne zaman çıkar acaba ?
2 güncellemedir çok kısa yapıyor güncellemeleri son güncelleme 2 dakika falan sürdüBayan Johnson ile sahne finalde gelicek herhalde. Kaç güncellemedir bekliyorum bi türlü yapmadılar
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.gdrive link kırık
2 güncellemedir çok kısa yapıyor güncellemeleri son güncelleme 2 dakika falan sürdü
3 güncelleme geldi sanırım en sson oynadığım zaman2 dakika bile sürmedi bu kadar kısa olacağını bilsem oynamazdım hiç
2 dk nedir ya ? Gerçekten güncelleme demeye utanır insan bu oyunun yapımcısı dalga geçiyor heralde ya adam gibi güncelle ya da bekle çıkarma bitince çıkar.2 dakika bile sürmedi bu kadar kısa olacağını bilsem oynamazdım hiç
"Günc" fazla kanka "gün" olur en fazla o da senin hatırına hadi shsjBu "güncelleme" değil ben "güncelleme" yazarken bile daha çok zaman geçiyor bu olsa olsa "günc..." olur.
Yoksay tuşuna basmayı denediniz mi?Oyuna başlatmıyor hata verip duruyor
Evet defalarca ama yinede hata verdiYoksay tuşuna basmayı denediniz mi?
Ayarlardan ikon hızlı menüyü kapatınız.Evet defalarca ama yinede hata verdi
DenicemAyarlardan ikon hızlı menüyü kapatınız.