Çeviriler birkaç günde yapılamıyor maalesef, örneğin konusuna yorum yazdığınız bu oyunun çevirisi bile haftalar sürüyor. Kaldı ki çevirisine başladığımızda zaten 0.7 son sürümdü.Hayır yeni sürümü çıkmasına rağmen neden inatla eski sürüm çevriliyor şu an onu anlamaya çalışıyorum
Linkler ilk sayfada eklenmiş zaten. Windows ve Android ayrı olarakNasil indircem link verin seri...
Teşekkürler, beğenildiyse ne mutlu banaHocam, eline sağlık çevirenlerin, tam bir başyapıt hocam, muazzam dehşet bir oyun.
Yok çalışmıyor hala her şey kapattım aynı olay tıklıyorum açıcakmgibi olup sonra hiçbişey olmuyorHata oyunun arka planda açık olmasından veya Windows Defender'dan kaynaklı olabilir, Görev Yönetici'nden Turbo.net olan bütün uygulamaları kapattığınızdan emin olduktan sonra, Windows Defender'ı da kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyin.
EvetMerhaba oyun acik dünya mi ???
O kısım telefonda yapılmıyor maalesef. Çok da önemli bir yer değil zatenTelefondan oynuyorum . Garajda halteri nasıl kaldırıcaz herşeyi denedim amq olmuyor
Discord sunucumuza gelerek destek alabilirsin!Yok çalışmıyor hala her şey kapattım aynı olay tıklıyorum açıcakmgibi olup sonra hiçbişey olmuyor
Ve ayrica adult oyunlarda devasa meme olayini sevmeyen bi tek benmiyim normal buyuklukte dik meme niye tasarlamiyor yapimcilar tir lastigi kadar meme koymus adam oyuna nasil bir hayal gucu kardes anlamadim ki guzelde durmuyor bence