Discord üzerinden bana iletebilirsen sonraki sürümde düzelteyim.kennyR Sonunda görevler ingilizce oldu
Oyunda hile imkanı sınırlı, zaten hilelik bir durum da yok. Charlotte'la konuş kısmında da bir sorun yok, muhtemelen karakteri bulamamışsındır. Oyun boyu farklı yerlerde konuşuyorsun, bahçede veya üst katta olabilir, banyoya da bak.Mobilde talk charlotte kısmından devam edilmiyor hocam artı olarak hilelerde galeri açılmıyor
Oyunun konusunda Windows linkleri mevcut, bunu sormanıza gerek yoktu.Pc versionu geldimi yauv?
bende görüyorum mövcut oldugunu kör değilim link bozuktu onu sordum duzeltildimi diyeOyunun konusunda Windows linkleri mevcut, bunu sormanıza gerek yoktu.
Oyunun linklerinde bir problem yok, 'Cloud' üzerinden indirirken oyunun adını değiştiriyor Rusça veya İngilizcede 'ç' harfi olmadığı için, Zipin içindeki iki dosyanın ismini de düzeltip ('LISC v0.7.2 - Adult Oyun Çeviri.aoc' ve' LISC v0.7.2 - Adult Oyun Çeviri.exe' şeklinde) oyunu açabilirsin.bende görüyorum mövcut oldugunu kör değilim link bozuktu onu sordum duzeltildimi diye
Oyunda sezon mantığı bulunmuyor, bölümlere ayrılıyor. Şu anlık ikinci bölüm mevcut.1 sezon mu bu sadece arkadaşlar? 2 ve 3 e yakında gelecek yazıyor.
Oynayıp görmediğin sahneler galeride açık olmaz, bu her oyun için geçerli bir durum. Bazı oyunlarda hile menüsü olur, o menüden açarsın.Birinci bölümünü bitirince sanırım ikinci bölüm açılacak? Galeride ikinci bölüm kitli gözükmekte.
Maalesef net bir tarih yok.2. bölüm sonu ne zaman gelir acaba beklemedeyiz bu arada oyun güzel
Yok maalesef.Rehberi var mı
neyse gelirse bakarız sağolMaalesef net bir tarih yok.