yarın itibari ile yapay zekalar ve çizgi romanlar herkes için erişime açılcak ama bunun gibi çevirmen arkadaşlarımızın çevirdiği oyunlar 1,1.5 hafta gibi bir süre betada kalacak diye biliyorum.free olarak ne zaman acılır bu oyun admın
discord sunucusuna katılıp yardım kanalından yardım alabilirsin.Paketi almama rağmen paket alman gerek diyor neden
Betadaki oyunlar kac gün sonra betadan çıkıyor bilgisi olan varmı acabaEkli dosyayı görüntüle 3037
GENEL BAKIŞ
Oyun seni Amerika'da bulunan Lancaster Boarding House adlı bir yatılı okulda başlatıyor. Diğer ergenlerle birlikte farklı seçimlerle yüz yüze geliyorsun. Yaptığın seçimlere göre kızlardan birisiyle aşk yaşayabilir, ya da birden fazla kızla gizliden gizliye birlikte olabilirsin. Aşktan, fetişlere, röntgencilikten, grup 'etkileşimlerine' kadar birçok şeyi deneyebilirsin. Koca bir yaz boyunca bu okulda kızlarla baş başa olacaksın. Düşündüğünden daha ilgi çekici olabilir... Kızların sırlarını öğren ve hangisinin senin arzularına uyduğunu öğren.
Paylaşılan Tarih: 19.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Final
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 6.25 GB
Oyun Boyutu APK: 457 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Animated, School setting, Romance, Oral sex, Urination, Handjob, Vaginal sex, Group sex, Cheating, Anal sex, Creampie, Groping, Pregnancy, Virgin
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Lancaster Boarding House oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3038 Ekli dosyayı görüntüle 3039 Ekli dosyayı görüntüle 3040 Ekli dosyayı görüntüle 3041 Ekli dosyayı görüntüle 3042 Ekli dosyayı görüntüle 3043 Ekli dosyayı görüntüle 3044
Kısa olarak var hızlı geçmezsen görebilirsinoyunda ki adult sahneler animasyonlu mu sade mi
Hayır kesilmiş sahne yok. Bu oyun diğerlerine göre daha çok sıkıştırıldığı için aradaki fark bu kadar fazla olabilir.Arkadaş bilgisayarda 6.25 GB iken nasıl apk 457 mb kesilmişmi sahneler arada 5 küsur gb fark var normalmi yani normalde fark en fazla 2 gb gördüm normal bir durummu fark yokmu aralarında ??
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.bende oyun açılırken renpy hatası veriyor sebebi ne olabilir
onu yapmak kolaymı pekiGüzel oyunlardan biridir.Daha önce oynamıştım, listeye girmesi iyi bir seçenek olmuş.
Nice: 35, Manly: 15 ve Jerk: 20 skoru yaparsanız. Oyunda ki tüm kızların sonlarını açarsınız.
Merak etmeyin ''AdultOyunÇeviri'' ekibi ayarlamış her şeyi, sadece yeşil renkli seçeneği tıklayınız.Tüm sahneleri göreceksiniz.onu yapmak kolaymı peki
Ben çok fazla denk gelmedim ama var.Hızlıca geçtiğim için dikkat etmedim.beyler oyunun oyunun boyutu çok geldi o yüzden sormak istiyorum oyunun adult sahnelerinde ses efekti var mı gerçek kişilerle seslendirilen