Astaros ile Art of Lust tarafından yapılmış bir oyun. Astaros'u Girl House oyunu ile hatırlarsınız. Bu iki yapımcı arkadaş ,birbirlerine yardım edip ortak bir oyun çıkarmışlar. Açıkçası iki yapımcı ile oyun ayrı bir seviyeye ulaşmış desem tam yeri olur. Oyunun hikayesi güzel ancak tahmin edilebilir olmuştu, oyun görev sistemi ile işliyor ve bu görevleri dikkatli bir şekilde yapmak gerekiyor. Görevleri yapıp ödül alır gibi sahne alıyorsunuz. Oyunun başında belli olaylar oluyor (spoiler vermemek için böyle yazıyorum ) ve bir adaya düşüyorsunuz, ardından sizlere bir köle tahsis ediliyor. Amacınız o köleyi her yönden eğitmek. Oyunun mantığı kısaca şöyle; kendi öğrendiklerinizi kölenize öğretiyorsunuz, öğrendikçe de sahneler açılıyor. Tabii bu sahneler sadece köle ile olmuyor

)
Oyunumuzun küçük bir mini haritası var , buralardan yapılara tıklayıp görevler alıyorsunuz. Belli zamanlarda oyundaki yapılara gidiyorsunuz ve araya ara sahneler giriyor. Onun haricinde oyunun şeçenekleri pek de zorlayıcı değil, hikayeye de bir etkisi olmuyor. Oyundaki şeçenekler sadece sahneleri değiştiriyor, gene de belli yerlerde kayıt almanızda fayda var.
Oyundaki karakterlerin birkaçını büyük ihtimalle tanıyacaksınız (En azından Girl House oynadıysanız). Karakterlerin hepsi gerçekten muazzam olmuş, en azından kişisel olarak hepsi benim hoşuma gitti. Oyundaki animasyonlara ise ayrı bir parantez açmak lazım , animasyonların çoğu iştah kabartıcı ve her bir animasyonu 3 ayrı yerden görebiliyorsunuz. Oyununun karakterleri ve animasyonları çok başarılı , tek başına oyunu sırtladığını söyleyebilirim.
Görev sistemi sizleri belli yerlerde zorlayabilir. Ben oyunun küçük bir rehbere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ben belli görevleri (2 tanesini falan) global forumlardan ya da videolardan izleyerek yapmak zorunda kaldım. Onun haricinde çoğu görevi çok kolay ve sizleri zorlamıyor. Oyunun hem arka plan müzikleri hem de sahneler için rahatsız etmeyen efekt sesleri var.
Oyunun hem fantastik bir evreni hem de belli yerlerde devreye giren fantastik karakterleri var. Oyunun ambiyansı sizlere Orta Çağ' ı anımsatıyor ancak bu olay sadece anımsatmak ile sınırlı. Oyunun başından beri oynadığınız çevrenin fantastik bir yer olacağını fark ediyorsunuz. Oyunun dili ise zorlayıcı değil , zaten oyunda çok da fazla metin yok. Rahatlıkla Translate yardımı ile oynayabilirsiniz, ancak buna üşenirim diyenler hiç uğraşmasın ( sonra beni taşlarsınız falan

).
Güzel karakterleri ve animasyonları olan ; hikaye bakımından ortalama olan , daha çok animasyon ve karakter açısından kuvvetli olan , güzel bir yapım olmuş. Açıkçası oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Hiç başından kalkmadan oynarsanız yaklaşık 7-8 saatinizi alabilir.