Fazla talep gelirse değerlendirmeye alınır.türkçe çevirisi gelir mi ?
Yapımcıdan kaynaklı bug olabilir, save alarak deneyiniz.Oyundan atiyor boat denilince
Denedim ama yine olmadi olmuyor alternatif mi indirsem silsem ?Yapımcıdan kaynaklı bug olabilir, save alarak deneyiniz.
Genelde linkler arası farklılık olmuyor. Oyun Bug'a girmiş olabilir.Denedim ama yine olmadi olmuyor alternatif mi indirsem silsem ?
Fazla talep gelirse değerlendirmeye alınır. Oyunun adını forumdaki çevirisini istediğiniz oyunlar konusuna yazabilirsiniz.türkçe çıksın broo
Mega kotanızı sıfırlamak için VPN açabilir ya da modeminizi yeniden başlatabilirsiniz. Ayrıca indirme yaparken IDM programınızı kullanmanızı öneririm. Bu sayede mixdrop gibi alternatif linkleride hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.bu mega linkleri bitek bendemi sorunlu ya belli bi gb indirdikten sonra indirmiyo premium istiyo. mixdroptan yarım saatte iniyo anca çözümü varmı bunun
IDM lisans ile uğrasmak istemiyorsanız FDM'de kullanabilirsiniz.bu mega linkleri bitek bendemi sorunlu ya belli bi gb indirdikten sonra indirmiyo premium istiyo. mixdroptan yarım saatte iniyo anca çözümü varmı bunun
idm var zaten idm le indirmeme rağmen 12 mbsyle inen şey mixdropta 800kb de felan indiriyo anlamadımMega kotanızı sıfırlamak için VPN açabilir ya da modeminizi yeniden başlatabilirsiniz. Ayrıca indirme yaparken IDM programınızı kullanmanızı öneririm. Bu sayede mixdrop gibi alternatif linkleride hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.
idm var zaten idm le indirmeme rağmen 12 mbsyle inen şey mixdropta 800kb de felan indiriyo anlamadım
VPN falan açık unutmuş olabilir misiniz?idm var zaten idm le indirmeme rağmen 12 mbsyle inen şey mixdropta 800kb de felan indiriyo anlamadım
Malesef bu oyunda başka bir alternatif link olmadığı için Mega ya da Mixdrop üzerinden indirmek zorundasınız.idm var zaten idm le indirmeme rağmen 12 mbsyle inen şey mixdropta 800kb de felan indiriyo anlamadım
Oyundan atıyorsa eski bir kaydınıza dönüp tekrar deneyin. Hala olmuyorsa yapımcıdan kaynaklı hata var demektir.Bot nerde diyor atiyor herseyi denedim olmadi
Oyunun internette rehberi olabilir bakabilirsiniz.Bot nerde diyor atiyor herseyi denedim olmadi