MRainb0w
Yetkili
Rica ederim iyi forumlar.Çeviri tarihi Eylül ayı yazıyorda o yüzden sordum teşekkürler
Rica ederim iyi forumlar.Çeviri tarihi Eylül ayı yazıyorda o yüzden sordum teşekkürler
Gösterildiği gibi yaptım ama başlaya tıkladıktan sonra atıyor
Discord sunucumuzda bulunan #hatalar odasına yazarsanız yazılımcımız geri dönüş sağlayacaktır.Gösterildiği gibi yaptım ama başlaya tıkladıktan sonra atıyor
3 gün beklemem gerekiyor o zaman discord yeni giris yaptim teşekkür ederim yardımınız içinDiscord sunucumuzda bulunan #hatalar odasına yazarsanız yazılımcımız geri dönüş sağlayacaktır.
Mega'dan indirmeye VPN açıp devam edebilirsin.Beyler ben mega ile indiriyordum ama mega kotası bitti ve daha mega kullanamıyorum diğer indirme seçenekleri ise tarayıcıdan indirdiğim için çok yavaş oluyor daha hızlı indirme yöntemi var mı bildiğiniz ?
Bilgisayar üzerinden indirme yapıyorsanız Internet Download Manager (IDM) programını kullanmanızı öneriyoruz.Beyler ben mega ile indiriyordum ama mega kotası bitti ve daha mega kullanamıyorum diğer indirme seçenekleri ise tarayıcıdan indirdiğim için çok yavaş oluyor daha hızlı indirme yöntemi var mı bildiğiniz ?
Hayır, şu anlık herhangi bir gelişme yok onla.Eeryn ile çocukluk aşkımız ile sevgili olamıyoz mu oyunda yada seks sahnesi yok mu onla
Türkçe oyunlarımızı en kısa sürede güncellemeye özen gösteriyoruz bizi takipte kalmaya devam edin.0.8.1 Sürümünü birkaç gün önce oynamıştım baya iyiydi buraya da gelirse tadından yenmez.
%100 Türkçe ve çevrilecek.Yapay zeka çevirisi değil demi? Birde 0.8.2 sürümü çevrilecek mi?
Çeviri dosyalarımızı korumak için alınan önlem sadece. Bilgisayarınıza virüs bulaşmaz.merhaba windows defender virüs olarak algıladı oyunda bir sorun yoktur umarım başka arkadaşlardada böyle oldumu acaba