T
tunahan.43
Kayıtlı Üye
Evet doğruymuşsunuz ben dün uyumadan önce Türkçe yapay zeka kategorisinde gibi gördüm diye demiştim sizin dediğiniz daha olası o zamanİyi de yanlış bilmiyorsam bu yapay zeka ile çevrilmedi ki, tr çeviri bu...
Son Konular
Evet doğruymuşsunuz ben dün uyumadan önce Türkçe yapay zeka kategorisinde gibi gördüm diye demiştim sizin dediğiniz daha olası o zamanİyi de yanlış bilmiyorsam bu yapay zeka ile çevrilmedi ki, tr çeviri bu...
Telefonunuza Play Store üzerinden klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarsanız sorun çözülecektir. Eski oyunlar Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değiller.Gerekli izin verilmedi diyerek oyuna giriş yapmamı engelliyor ayarlardan baktığımda oyunun herhangi bir izin istediği gözükmüyor nasıl yapabilirim
Şu anda ağırlıklı olarak yeni oyunlar geldiğinden böyle bir tepkiye haksız diyemem ancak hiçbir oyunu unuttuğumuzu ya da yok saydığımızı düşünmenize de gerek yok. Oyundan oyuna Türkçesinin güncellenme sıklığı değişiyor, oyunların çoğunda kısa güncellemeler yayınlandığından birkaç sürümde bir çevirisi yapılıyor.kennyR Mackenzie oyunu unuttunuz mu üstüne 2 sürüm gelmiş sanırım çeviri olacak mı?
anlıyorum, hani hikayesi sağlam grafikleri sağlam az oyun var bulunca yeni bölümü istiyor insan. Siz de haklısınız. Yani ne derece umursarsınız bilmem ama bu oyunun çevirisi yakın zamanda gelir mi?Şu anda ağırlıklı olarak yeni oyunlar geldiğinden böyle bir tepkiye haksız diyemem ancak hiçbir oyunu unuttuğumuzu ya da yok saydığımızı düşünmenize de gerek yok. Oyundan oyuna Türkçesinin güncellenme sıklığı değişiyor, oyunların çoğunda kısa güncellemeler yayınlandığından birkaç sürümde bir çevirisi yapılıyor.
Uzun zamandır güncelleme bekliyordum, dayanamayıp ingilizce oynadım. Spoiler vermeyecem ama eğer ingilizcen varsa mutlaka bak hatta ingilizcen yoksa bile bak türkçesi geldiğinde tekrar bakarız zaten. Baya güzel bölümdü.Sürüm 0.12 çıktı. Şu garibanı es geçmeyin artık. Yeni oyunlar geliyor eyw ama, bu oyununda seveni ve bekleyeni çok. Bir el atarsanız topluluk mutlu olur.
Oyun sürekli olarak duruyor hatası alıyorum sen böyle bir şey yaşadın mı?Uzun zamandır güncelleme bekliyordum, dayanamayıp ingilizce oynadım. Spoiler vermeyecem ama eğer ingilizcen varsa mutlaka bak hatta ingilizcen yoksa bile bak türkçesi geldiğinde tekrar bakarız zaten. Baya güzel bölümdü.
Uzun zamandır burda güncellenmiyor, en son burda oynadığımda pek bir sorun aldığımı hatırlamıyorum ayrıca pc ve android versiyonları arasında bir hata olmuş olabilir.Oyun sürekli olarak duruyor hatası alıyorum sen böyle bir şey yaşadın mı?
Tamamm ben çözdüm sorunu yine de teşekkürlerUzun zamandır burda güncellenmiyor, en son burda oynadığımda pek bir sorun aldığımı hatırlamıyorum ayrıca pc ve android versiyonları arasında bir hata olmuş olabilir.