Teşekkürlermbicer Eylülde güncellendi oyunun Türkçesi.
Yalnızca Türkçe oyunların güncelleme durumları paylaşılıyor. Yapay zekaları da katmaya kalksak hepsine yetişmek mümkün olmaz.Merhaba oyunun güncelleme durumlarını ekler misiniz
Oyunun yeni sürümü çıkmış mı peki bilginiz var mıYalnızca Türkçe oyunların güncelleme durumları paylaşılıyor. Yapay zekaları da katmaya kalksak hepsine yetişmek mümkün olmaz.
Yeni sürümü kısa süre önce çıktı fakat bu konu bir süre güncellenmeyecek. Yapay zeka oyunları yalnızca içerik ayı etkinliği düzenlediğimizde güncelleniyor.Oyunun yeni sürümü çıkmış mı peki bilginiz var mı
Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınır. Oyunun adını forumdaki ve discord sunucumuzdaki istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz.bence bu oyun yapay zekadan çıkmalı türkçe oyunlara eklenmeli oyundan etkilendim devamını bekliyoruz
İçerik ayı etkinlikleri ne zaman oluyorYeni sürümü kısa süre önce çıktı fakat bu konu bir süre güncellenmeyecek. Yapay zeka oyunları yalnızca içerik ayı etkinliği düzenlediğimizde güncelleniyor.
Şubatta yapılabilir ama kesin bir şey söyleyemem. Daha önce şubatta yapıldı çünkü.İçerik ayı etkinlikleri ne zaman oluyor
Yapay zekanın çevirdiği oyunlara yalnızca içerik ayı gibi etkinliklerle güncelleme geliyor.Yeni sürüm ne zaman gelecek
Bu tarz hataları discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına sorabilirsiniz hatanın çözümünü bile biri varsa orda yardımcı olacaktır.
İnternet ile alakalı bir problem.
İnternet ile alakalı bir problem.
Teşekkürler.Bu tarz hataları discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına sorabilirsiniz hatanın çözümünü bile biri varsa orda yardımcı olacaktır.
Rica ederiz iyi oyunlar.Teşekkürler.
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.Şu oyunu beklemekten yaşlanacam...![]()