devamı gelir mi dersin gelirse de ne zaman aq offTek oyun var şuan 2. bir bölüme veya oyuna ayırmadı yapımcı.
Oyunun eksiksiz indiğinden emin misiniz?Ben oyunu indirdim ama açmaya çalışırken bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır?
Ekli dosyayı görüntüle 15201
Oyunun otomatik Türkçe geliyor olması lazım.Oyun ingilizce Türkçe ayarı da göremedim
Evet zaten tek bir exe dosyası var. Yine de zip olarak indirdim ben. Eksik inse zipden extract olmazdı diye düşünüyorum.Oyunun eksiksiz indiğinden emin misiniz?
bende de aynı sorun var 5 6 kere indirdim yok açılmıyorBen oyunu indirdim ama açmaya çalışırken bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır?
Ekli dosyayı görüntüle 15201
10 Aralık tarihinde etkinlikteki bütün oyunlar herkesin erişimine açılacak.Kasım ayı bitecek hala açılmadı. Ne zaman herkese açılacak bu oyunlar ?
10 aralığı 12 gün geçti hala açılmadı. sitede erişim düşüklüğü var sanki ilgi düşmüş gibi10 Aralık tarihinde etkinlikteki bütün oyunlar herkesin erişimine açılacak.
Bu tarih Being a DIK oyununun çıkış tarihi belli olmadan önce seçilmişti, oyun çıkınca odağımız etkinlikten oraya kaydı. Bu süreçte üç etkinlik oyunundaki hatalar giderilse de hala hatalı oyunlar var, onlar düzeltildikten sonra etkinlik bitecek.10 aralığı 12 gün geçti hala açılmadı. sitede erişim düşüklüğü var sanki ilgi düşmüş gibi
Sabırsızlıkla bekliyorum. Oyunların hikayesini unuttum beklemektenBu tarih Being a DIK oyununun çıkış tarihi belli olmadan önce seçilmişti, oyun çıkınca odağımız etkinlikten oraya kaydı. Bu süreçte üç etkinlik oyunundaki hatalar giderilse de hala hatalı oyunlar var, onlar düzeltildikten sonra etkinlik bitecek.